onderzoek gevolgen borstkanker

1 bericht / 0 nieuw
afbeelding van jjolien
Offline
Berichten: 1
onderzoek gevolgen borstkanker

Hey iedereen,

met toestemming van het Stichtingsbestuur plaats ik deze oproep, gericht naar alle vrouwen tussen 25 en 55 jaar die ex-patiënt zijn van borstkanker.

Wij, 3 studenten van het laatste jaar secundair onderwijs, doen een onderzoek naar de gevolgen van kanker op sociaal, psychologisch en economisch vlak. Wij doen hiernaar een onderzoek omdat wij vinden dat er vooral aandacht wordt besteed aan de diagnose en behandeling van kanker en niet aan de gevolgen, die vaak ook moeilijk en blijvend kunnen zijn. Wij willen er dan ook voor zorgen dat de gevolgen van de ziekte meer aandacht krijgen door zowel de maatschappij als de directe omgeving.
Wij zijn dus op zoek naar vrouwen die borstkanker hebben gehad toen ze tussen 25 en 55 jaar waren en willen meewerken aan ons onderzoek.
Het onderzoek kan volledig anoniem gebeuren via berichten op deze website of via mail (contact kan via

). Namen worden niet vermeld in het onderzoek en vrouwen die meewerken blijven dus volledig anoniem in het afgewerkte onderzoek.

Als er nog verdere vragen zijn of twijfels om mee te werken aan het onderzoek kan er altijd verdere uitleg gegeven worden via mail of een berichtje.

Alvast bedankt,
Jolien, Chelsea en Lukas