Onderzoek nazorg bij borstkanker

6 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 3
Onderzoek nazorg bij borstkanker

Even voorstellen... wij zijn Helena Laarman, Charlot van Moorst en Imke-Zoë Andriessen, drie derdejaars studenten van de Hogeschool Utrecht (opleiding Huidtherapie).

Momenteel zijn wij bezig met een excellentieprogramma welke zich richt op nazorg bij borstkankerpatiënten en hun naasten. Wij willen in kaart brengen hoe de nazorg omtrent borstkanker georganiseerd is. Hiervoor zouden wij graag uw hulp willen gebruiken.

Het invullen van de enquête bedraagt ongeveer tien tot vijftien minuten.
De vragen zijn gericht op het zorgtraject na behandeling van borstkanker en hebben betrekking op de behandeling en de nazorg.

Wij hebben drie soorten enquêtes ontwikkeld:
- De enquête Nazorg bij borstkanker (1) is specifiek voor mensen waarvan de behandeling voor borstkanker is afgerond http://goo.gl/forms/EUZ2oqECej ;
- De enquête Nazorg bij borstkanker (2) is specifiek voor patiënten die momenteel nog een behandeling voor borstkanker ondergaan http://goo.gl/forms/qWAo4E6UQR;
- De enquête Nazorg bij borstkanker voor naasten is specifiek gericht op de naasten van patiënten met borstkanker http://goo.gl/forms/e0kU93qgcc.

(U vult enkel de enquête in die op u van toepassing is).

Uw antwoorden zullen uitsluitend gebruikt worden voor ons onderzoek binnen de Hogeschool Utrecht. Er zullen geen persoonsgegevens opgevraagd worden, hierdoor blijft de enquête anoniem. Mocht u niet mee willen doen met deze enquête, wilt u dan hiervan de reden aangeven middels een reactie op dit bericht.

Via dit forum zullen wij u op de hoogte houden over de voortgang van ons onderzoek.

Alvast hartelijk dank.

Om het onderzoek zo betrouwbaar mogelijk uit te voeren zijn wij ook op zoek naar mensen die mondeling een interview zouden willen voeren. Dit kan zijn wanneer u zelf borstkanker heeft gehad maar ook wanneer één van uw naasten borstkanker heeft gehad. Ook bij dit interview wordt de privacy gewaarborgd. Wanneer u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen via:

Deze oproep is geplaatst met toestemming van het Stichtingsbestuur

Offline
Berichten: 4227

Hallo dames, ik heb nog nooit een huidtherapeut bezocht of enig andere oedeemtherapie gehad (heb geen oedeem), kan ik het onderzoek dan toch ook invullen?

Dit zou voor mij de reden zijn om het niet te doen trouwens.

Offline
Berichten: 193

Jullie mogen mij best interviewen, ik woon in de buurt van Utrecht :).

Offline
Berichten: 3

Beste dames,

Bedankt voor de reacties

@Bergamot; u kunt de enquête ook dan invullen, heel graag zelfs! wij zijn voornamelijk benieuwd naar uw beleving van de nazorg die u en uw naasten hebben gehad.

@Nedra; Leuk om te horen! Kunt u een bericht sturen met uw e-mailadres zodat wij contact met u kunnen opnemen als er data bekend zijn? het mail adres waarnaar u kunt mailen is:

Mochten jullie nog meer vrouwen kennen die hun ervaringsverhalen met ons kunnen delen dan zijn wij een en al oor.
Ons onderzoek heeft vele meningen en ervaringsverhalen nodig zodat wij een goede onderbouwing kunnen vormen voor een vervolgonderzoek om de nazorg voor (ex) borstkankerpatiënten te verbeteren.

Iedereen is welkom!

Met vriendelijke groet,

Klavertje vier

Offline
Berichten: 193

oke.

Wanneer vinden jullie de behandeling afgerond? Is dat na de 5 jaar nabehanding met hormoontherapie?

Offline
Berichten: 3

@ Nedra

Het maakt niet zoveel uit.

Er zijn drie enquêtes ontwikkeld voor vrouwen die momenteel borstkanker hebben, ex borstkanker patiënten en een voor hun naasten. U kunt de enquête invullen waarvan u denkt binnen welke groep u past.

Zodra u de mail heeft gestuurd met uw contact gegevens zullen wij contact met u opnemen.
Bedankt voor de reactie.

Met vriendelijke groet,

Charlot