Onderzoek: schouderklachten na borstkanker (Amersfoort)

1 bericht / 0 nieuw
afbeelding van Nathalienauta
Offline
Berichten: 1
Onderzoek: schouderklachten na borstkanker (Amersfoort)

Beste lezers,

Ik zou mezelf graag even willen voorstellen: Ik ben Nathalie Nauta en ben Fysiotherapeute en Manueeltherapeute van beroep. Voor mijn studie Master Specialized Manual Therapy ben ik bezig met een wetenschappelijk onderzoek met het onderwerp schouderklachten na borstkanker. Hiervoor ben ik op zoek naar vrouwen die minimaal 1 jaar geleden een borstamputatie hebben ondergaan, daarnaast ook bestraald zijn en nog steeds schouderpijn of -beperkingen hebben.

Voor dit onderzoek zal ik 6 keer behandelen met als doel vermindering van pijn, vergroten van beweeglijkheid en vermindering van beperkingen in het dagelijks leven. De behandelingen zullen plaatsvinden in de fysiotherapie praktijk waar ik werkzaam ben in Amersfoort. Deelname aan dit onderzoek is kosteloos op de eventuele reiskosten na. U zult behandeld worden door mij, volgens de methode manuele therapie van der Bijl (http://www.manueeltherapeuten.nl/)

Waar ben ik naar op zoek:
- Vrouwen tussen de 18 en 65 jaar
- Minimaal 1 jaar geleden een borstamputatie ondergaan (geen borst besparende operatie)
- Bestraling gehad en afgerond
- Schouderklachten (pijn en of beperkingen) aanwezig
- De Nederlandse taal voldoende machtig

Wilt u zich aanmelden of meer informatie?

Nathalie Nauta

FysioAmersfoort

Ps. Ik ben er van op de hoogte dat mannen dezelfde klachten kunnen ervaren als vrouwen. Helaas is dit onderzoek niet groot genoeg om ook mannen te includeren. Dit heeft met bepaalde regelgeving voor wetenschappelijk onderzoek te maken. Excuses hiervoor. Als u vragen heeft kunt me altijd mailen.

Geplaatst met toestemming van de Commissie Amazones