SPACE 4 AYA : Nationale Seminar voor jongeren en kanker

3 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 113
SPACE 4 AYA : Nationale Seminar voor jongeren en kanker

De doelstelling van SPACE 4 AYA is samen innovatief vorm geven aan de best mogelijke nationale AYA zorg. Help de levenskwaliteit en -verwachting van jongeren en jong volwassenen met kanker te verbeteren. Praat mee over hoe wij in Nederland de AYA zorg kunnen organiseren: effectief, efficiënt en duurzaam!

Daarbij is de aandacht gericht op de AYA’s in Nederland en hun wensen en ervaringen. Het is immers hun lijf en hun leven. Ook staan de zorgprofessionals op deze dag centraal. Door alle beschikbare kennis en kunde te delen met elkaar kan de zorg echt beter worden!

Onder leiding van dagvoorzitter Tom van ’t Hek en AYA’s vindt op 8 maart 2016 het 3e nationale AYA symposium, SPACE 4 AYA, plaats in stadion Galgenwaard te Utecht. SPACE 4 AYA is een nationaal podium waarop alle kennis en kunde over ‘kanker op de AYA leeftijd’ gedeeld wordt tussen AYA’s en zorgprofessionals uit de verschillende specialismen en disciplines.

Meer informatie over het programma en aanmelding lees je hier : SPACE 4 AYA

afbeelding van Mar-ciaA
Offline
Berichten: 2

Deze dag wil ik van harte aanbevelen. Om actuele informatie te horen en ervaringen te delen. BVN is deze dag met een stand aanwezig waar je commissieleden en amazones kunt ontmoeten.

Offline
Berichten: 873

Niet echt voor uitgezaaide AYA's, lijkt me zo. Ik hoop dat anderen er wat aan hebben!