Persoonlijk verhaal van Maria81

Hoi allemaal,

Lang geleden dat ik mijn verhaal heb bijgewerkt. Een goed teken want er was qua gezondheid ook weinig te vertellen. Ik ben hier nog wel regelmatig geweest om mee te lezen.

In april was ik 5 jaar na de diagnose, dat was best een mijlpaal, maar ik was nog wel steeds bezig met hormoontherapie. Met de jaarwisseling heb ik mijn allerlaatste tamoxifen genomen! Ik ben heel blij dat ik het helemaal heb volgemaakt. In maart 2017 was ik al gestopt met de Zoladex, en in april 2018 is mijn cyclus teruggekomen. Dat was pas een mijlpaal! Inmiddels is mijn cyclus zelfs aardig regelmatig. Onze kinderwens begint weer goed op de voorgrond te komen, en over 2 maanden staat niets ons meer in de weg om een kindje te kunnen krijgen, In het ziekenhuis adviseren ze om de eerste tijd via de natuurlijke weg te proberen, de eicellen die zijn ingevroren kunnen we beter voor later bewaren. Ik realiseer me dat het lang kan duren, en ik denk dat ik het wachten nu ook anders ga beleven. Maar wie weet, misschien hebben we nu een beetje geluk :-).

groetjes Maria

Offline
Berichten: 4201

Wat fijn om te horen dat je alweer bijna 6 jaar verder bent.

en dat je menstruatie ook al weer regelmatig op gang is gekomen.

Ik heb in de loop van de jaren best veel Amababy's voorbij zien komen dus ik wens ook jou van harte toe dat het gewoon op natuurlijke wijze gaat lukken.

veel succes en veel geluk!

Online
Berichten: 332

Wat bijzonder, Maria! Ik hoop dat jullie je kinderwens (snel) in vervulling zien gaan!

En nog van harte met je 5 jarige mijlpaal! 

Offline
Berichten: 255

Ik wens je veel geluk Maria en hoop dat jullie kinderwens in vervulling mag gaan.

Offline
Berichten: 114

Bedankt voor jullie lieve reacties! Ik heb de afgelopen jaren ook veel gelezen over alle Amababy’s, het is nog een beetje onwerkelijk dat het nu over mij gaat :-).