Persoonlijk verhaal van Lottetje

Hoi allen,

Wat een verhalen allemaal. Ik hoor er helaas ook bij. Eigenlijk als sinds oktober 2017, maar helaas is de borstkanker pas onderkend afgelopen maart, terwijl ik drie keer op de mammapoli ben geweest met een groeiende knobbel. Vreselijk frustrerend natuurlijk. Ik zit nu in een chemotherapietraject en vind het best heel zwaar. Hopelijk kunnen jullie helpen en ik jullie soms ook een beetje.

Ik ben getrouwd, 37 jaar, drie kinderen van 8,6 en 3.

Groeten en veel sterkte voor iedereen die hier ook doorheen moet!

Offline
Berichten: 4238

Wat verschrikkelijk dat je al sinds oktober 2017 ermee liep en dat het niet onderkend werd. Dat moet je toch wel een heel machteloos gevoel geven.

De chemo periode is heel zwaar ja. Verg niet teveel van jezelf, want je energie is maar beperkt. Wandelen of een andere vorm van bewegen kan wel helpen om het een beetje op peil te houden. En mocht je misselijk zijn: er is echt heel veel aan medicatie om dat draaglijker te maken.

Veel sterkte met het vervolg.

Offline
Berichten: 452

Hey Lottetje, welkom hier. Ik zit even te rekenen, bijna anderhalf jaar dus ben je onderweg geweest met een tumor. Je vraagt je af: Hoe kan dat? Wat een tergend traject is dat geweest. Wat een belasting.

Veel sterkte met de behandeling, het is ook zwaar en met een jong gezin is het al helemaal topsport. Een knuffel voor jou en je kindertjes!

Offline
Berichten: 267

Jeetje wat naar dat je zo lang hebt moeten rondlopen voordat de diagnose duidelijk werd. Nu een zware behandeling. Die chemo is gewoon heftig.  Zet hem op! En stel alle vragen hier die je wil. 

Offline
Berichten: 476

Wat ontzettend naar dat je zo lang met een kluitje in het riet bent gestuurd. Ongelofelijk eigenlijk, als ik kijk hoe adequaat er telkens bij mij gehandeld werd. Maar het voornaamste is nu dat je goed geholpen wordt. Schroom niet om je vragen te stellen op het forum en veel sterkte.

Hartelijke groet, 

Linda