Persoonlijk verhaal van Bergamot

Motje op het liefdespad.. dat was een verrassing. Wie mij hier al wat langer kent weet dat ik nogal eigenwijs en beetje tegendraads ben. En vrijgezel. Nou ja, wás. En daarmee kwam de zoektocht naar de juiste anticonceptie. Dat bleek nog lastig want ik kreeg een nare bijwerking van de hormonen in de pil die ik na speciaal overleg met de oncoloog mocht slikken. En eerlijk gezegd werd ik ook een beetje nerveus van het idee hormonen te slikken. 

Ik ben me gaan inlezen in het oerwoud van de anticonceptie. Condooms? Nee dat wilden we geen van tweeen. Pleisters? Ringen? Mirena? Ook met hormonen dus grote kans op dezelfde bijwerking. Een koperspiraal dan maar, maar help - ik ben nooit bevallen dus dat wordt de hel met plaatsen. Toch? Ik las van een lotgenootje hier van jaren geleden van de Amazones dat er iets nieuws op de markt was. Een koperspiraal dat juist geschikt is voor vrouwen die nooit bevallen zijn. Ik las erover, positieve maar ook wel wat negatieve verhalen. En ik besloot de sprong te wagen. 

Die andere Amazone en ik zijn dus twee van de eersten in Nederland met een ‘koperbol’* in ons lijf en dat bevalt goed. (En die liefde gaat ook goed, lekker op ons eigen tempo).

* term van mijn love interest ;-)

Offline
Berichten: 306

Heel veel geluk & liefde gewenst, voor jou, je geliefde én koperbol cheeky X

Offline
Berichten: 73

Lieve Bergamot,

Fijn dat je een goed voorbehoedsmiddel hebt gevonden. Ik wens je ook veel liefde, plezier.

Offline
Berichten: 183

Heel veel liefde wens ik je, om te geven en te ontvangen.

Offline
Berichten: 4227

Dankjulliewel dames, daar gaan we zeker aan werken :)

Offline
Berichten: 4258

Fijn dat je iets gevonden hebt waarbij je je op je gemak voelt. En dat de liefde maar mag bloeien en bloeien!

Offline
Berichten: 271

Wat een gedoe hè die anti conceptie. Ik hoop dat je koperbol goed bevalt, we horen het vast terug. Fijne info hier op het forum voor amazones, het is een mooie hormoonvrije oplossing. Veel geluk met je nieuwe liefde.