Persoonlijk verhaal van Anitaa

Voor iedereen de beste wensen voor dit nieuwe jaar.

 

Vorig jaar is zo gek geeindigd voor mij.  Maar ik heb gisteren nog op de valreep te horen gekregen wat de ct scan, botscan en bloedonderzoek uitwees. 

Het zit dus in de lymfe van de long, wat kleine vlekjes in de long ( en dan vooral links). Ook boven mijn sleutelbeen zitten verdikte lymfe en die zijn verdacht, Ook net onder mijn borsten dus mijn boven buik zitten ook wat verdikte lymfe, verdacht zoals ze het noemen. 

In mijn lever zat gelukkig niets. Ja een cyste ( waarvan ze denken dat het door de overgang komt).Mijn darmen en maag waren ook gewoon normaal.

In mijn onderrug zagen ze een afwijking maar daar ging ze niet vanuit dat het een uitzaaiing was. Ze verdenken eerder slijtage nou ja prima ben ook al in de overgang natuurlijk.

Dus al met al valt het mij wel mee. Ik ga mee doen aan een trial. Nou ja mits ik door de keuring heen kom.

Ja beter worden zal ik niet meer worden. Maar ik wil toch wel voor de zolang mogelijke tijd met mijn man en kindjes. Ik gun het een andere vrouw echt niet, het plezier wat ik vind in mijn kindjes en man. Klinkt stom...maar voor hun ga ik door! En ik wil natuurlijk 45 jaar worden. Ik heb het al bijgesteld want ik wilde eerst 65 jaar worden. Maar nu zal ik blij zijn met 45 hoor. Eerst over 6 dagen maar eens 38 jaar worden :-) Het is tijd voor een feestje!!!

Offline
Berichten: 42

Hoi Anitaa,

Ik heb net je verhaal helemaal gelezen maar wat een heftig verhaal! Wat hebben jullie al veel meegemaakt! Ik kan er alleen maar respect voor hebben hoe je er mee omgaat! Ik hoop zo voor je dat je mee kan doen aan de studie en nog zo lang mogelijk van je kindjes kan genieten! Sterkte en succes de komende tijd!

Offline
Berichten: 4265

Niet de zwaarst mogelijke diagnose: 45 moet het minstens worden :)

Ik duim met je mee. ik hoop dat je in de trial mee mag en dat de uitzaaiingen als sneeuw voor de zon gaan verdwijnen!

een veel beter 2016!

Offline
Berichten: 89

Hallo Anitaa,

Zo jij hebt veel meegemaakt de laatste paar weken. Maar ik voel jouw kracht door je woorden heen. Je gaat ervoor. Ik hoop heel erg dat je aan de studie mag meedoen. Er zijn hier op de site genoeg verhalen van vrouwen die ook zo'n kans krijgen en pakken, en die vervolgens het er echt lang goed op doen. Ik wens je moed en kracht in het nieuwe jaar. Liefs, Berendina

Offline
Berichten: 27

Wat lief allemaal! Ik heb aankomende woensdag de onderzoeken gepland staan. Echt een hele dag in het ziekenhuis. Nu heb ik al opvang moeten regelen voor de kindjes. 3 zitten er op school, de jongste moet nog 4 worden in mei. 

Vandaag voor het eerst na de vakantie weer naar school toe met de kindjes. De oudste barstte in tranen uit bij de meester, dat was zo zielig om te zien. Ze houdt zich groot voor mij, terwijl ze weet dat ze mag huilen, boos worden, lachen zelfs. Volgens het schoolhoofd was ik er erg rustig onder. Ja dat ben ik ook wel...vanaf woensdag ga ik er weer helemaal voor. Nu even rust creeren in mijn hoofd. Ik wil te veel, te snel en dat lukt niet :D