Persoonlijk verhaal van Anma

Sinds vorige week heb ik het idee dat mijn borst weer aan het groeien is, er zit weer een rode plek boven op mijn borst en hij voelt weer stijver.
Deze week moet ik bloed laten prikken en maandag de 9e heb ik een date met mijn oncoloog, nou is de afgelopen week erg hectisch geweest, veel stress in de prive sfeer door dat gedoe met mijn vriendin, afgelopen vrijdag mijn verjaardag die ik niet wilde vieren.
Zaterdag druk met afspraken en gisteren toch ook nog bezoek ivm de verjaardag waar ik niks aan wilde doen.

De hele tijd denk ik het valt wel mee, het zit tussen je oren, wat maakt het uit want het is toch al uitgezaaid. Wat bereik ik ermee om een paar dagen eerder aan de bel te trekken behalve het eerder weten dat het misschien toch niet zo goed gaat als dat ik zou willen?
Maar tegelijk een week is nog errug lang om te leven met deze onzekerheid.
Ik heb eerder gezegd mijn hond hoeft niet meer in het hok want fouter dan dit kan toch niet , maar als de hormoontherapie zijn werk niet meer doet... gaat het wel heel snel en wat dan Chemo???
En dus niet naar Afrika.....?
Gadverdamme wat een %@%zooi
Iemand nog waardevolle tips ?
Even parkeren probeer ik al dagen maar het lukt gewoon niet want die borst zit gewoon in de weg en je kan er niet om heen met een maatje 95F waar die eigenlijk ook niet meer in past.