Persoonlijk verhaal van Anma

6 maanden kijk je er naar uit, de laatste chemo kuur, 6 maanden ben je vol spanning of het wel doet wat het moet doen… hou ik het vol? worden de bijwerkingen niet te erg.
De laatste weken zag ik er steeds meer tegen op, die laatste chemo, want wat dan?
19 november was de datum van de laatste, de mijlpaal van een half jaar “huisarrest”
En nu…………… nu blijkt dat vorige week mijn laatste was?
Sinds zaterdag ben ik al niet helemaal lekker, verhoging maar geen koorts, hangerig, spierpijn, botpijn, snotterig, hoesten, proesten en sinds gister een voorhoofdholte ontsteking.
Vandaag toch maar even gebeld of ik zo wel mijn chemo mocht krijgen, na overleg met de oncoloog moest ik toch naar het ziekenhuis komen voor het bloedbeeld en zodat hij me kon zien/spreken.
En daar vertelde hij me dat hij qua bloedbeeld het wel aandurfde maar niet hoe ik me voelde omdat het waarschijnlijk nog erger zou worden. Hij denkt dat ik een luchtweg infectie heb en heeft een antibioticakuurtje uitgeschreven. De chemo van morgen word geannuleerd en nu zijn we dus KLAAR ? volgende week staan de scans al gepland en die ene chemo zal het verschil niet meer moeten maken dus we laten ‘m gewoon vervallen.

Het voelt OK, ik denk ook dat die laatste het verschil niet meer gaat maken, zeker niet als we hem nu uitstellen enz.
De rust is weer een beetje terug in mijn kop na mijn laatste gesprek met hem. Blijkbaar gaat het toch “goed” met me. Nu nog even van deze luchtweginfectie en de ontstekingen in mijn lies afkomen en dan ben ik bijna weer zo goed als nieuw.
Tijd voor een reisje….. 3 december loopt er weer een infuusje in en daarna ben ik echt van plan om er even tussen uit te gaan. Jammer voor Sint en Piet ik ben er denk ik ff niet