Persoonlijk verhaal van Coller

We hebben genoten!
Het was een fijn huis, ruime kamers, veel licht, en...... met een vaatwasser. Ik ben een verwend nest, ik weet het, maar afwassen bederft mijn vakantiepret enorm
Het heeft 1 x geregend en voor de rest was het prima. Soms veel wind en hoge golven, waar we vol ontzag naar gekeken hebben. En het zonnetje kwam ook af en toe te voorschijn
De kids hebben iedere dag gezwommen met tante, opa en de oma's. Ik heb er net zo van genoten als zij, die kleine pretbekkies waarmee ze, zonder angst, in het water rondspartelen. Glijbaantje op en af, en dat 25 x! Er waren ook speeltuintjes maar al dat zand op het strand was ook geweldig. Lekker scheppen en graven. Knoeien met water en zand. Ik heb ze gefilmd en foto's gemaakt maar ik heb ook gebruik gemaakt van het feit dat ik regelmatig mijn handen vrij had.
Heerlijke wandelingen gemaakt. Over het strand en door de duinen, door het dorp en over het park. Steeds in gedachten verzonken over hoe het zou zijn om daar, aan zee in dat gezellige dorp, een vakantiehuis te hebben. Zoals iedereen dat wel eens doet, dromen over een prijs die je waarschijnlijk toch nooit zult winnen. Alleen dat dagdromen al, is een vakantie op zich.
Ik hou van de zee en het strand, als ik op de heenweg die typische Zeeuwse huisjes weer zie, word ik helemaal warm van binnen.
Als baby kwam ik er voor het eerst en ik hoop er als ik oma ben later met mijn kleinkinderen ook nog kuilen te graven en zandkastelen te bouwen.
Het enige minpuntje was de gehorigheid van het huis. Van uitslapen is niks gekomen. Net als thuis waren we allemaal rond 7.00 uur wakker. Geeft niks, als je maar op tijd naar bed gaat
Op de laatste avond hebben we aan het strand gegeten, met uitzicht op zee. Een heerlijke afsluiting van een geslaagde minivakantie!
Het was echter ook weer heel fijn om thuis te zijn, we hebben lief / papa gemist. En er gaat niks boven onze eigen bedjes........

Uiteraard heb ik ook heel veel aan jullie allemaal gedacht, aan de strijd die velen van ons moeten leveren, aan de onzekerheden en angsten die deel uitmaken van ons leven. Ik ben onder de indruk van de saamhorigheid en het medeleven op dit forum, in goede en slechte tijden.
Ik ben er trots op Amazone te zijn!