Persoonlijk verhaal van Coller

En de tweede zit er ook in!

Goed gesprek met de oncoloog.
Bloedwaardes waren uitstekend:
Leuko's 8.1
Hemo 7.9
Trombo's 742 ( is verhoogd, maar normaal tijdens chemo)

Ik heb gevraagd voor Emend en dat heb ik ook gekregen, in principe voor de eerste drie dagen maar ik heb ook meteen een herhaal recept voor de volgende kuur en als het nodig is mag ik die ook gebruiken ( wel even overleggen). Daarnaast de Primperan en Kytril. Het schijnt dat ze alledrie op een andere manier werken dus naast elkaar gebruikt mogen worden als het nodig is. Ik hoop dat het niet nodig is natuurlijk maar ze heeft me op het hart gedrukt om "laagdrempelig"in te nemen, niet wachten dus. Een pilletje meer of minder maakt niet uit.
Tot een uur of zes ging het eigenlijk prima, nu ben ik erg moe, rillerig, vage hoofdpijn en wederom die vreselijke smaak in mijn mond
Ik heb nog een stukje gewandeld vanmiddag en met de kindjes buitengespeeld. Maar opeens was het op, dus nu ga ik lekker douche en dan kruip ik in mijn bedje ( door mama opgemaakt met lekkere frisse lakens!).

Dank jullie allemaal voor de complimenten over mijn marmotje!
Ik moet er nog een beetje aan wennen, voel me eerlijk gezegd lekkerder met een mutsje of een sjaal. Pieke vindt mijn nieuwe haar heel mooi, toen we naar zijn nieuwe school gingen kijken vroeg hij ook met nadruk om "mijn nieuwe haren aan te doen" !

Duimen jullie voor me dat het meevalt de komende dagen?
Aan de inhoud van de medicijnenkast zal het niet liggen....