Persoonlijk verhaal van Coller

Haarpijn!!!!!

Gisteren begon het te kriebelen op mijn hoofd en nu is het net alsof ik een hele dag een hele strakke staart heb gehad........
Denk dus dat ik zojuist voorlopig voor de laatste keer mijn haar heb gewassen en geföhnd Het valt er nog niet met plukken tegelijk uit, maar daar kan ik nu wel op gaan zitten wachten denk ik. M'n schaamhaar valt wel al echt uit.

Ik wist dat het eraan zat te komen maar nu ik ervoor sta vind ik het toch wel heel heftig! Nog voor het weekend heb ik echt een pruik nodig..... of een kek doekje op mijn bol.......
Mijn beste vriendinntje woont in Berlijn en komt deze week voor een paar dagen hierheen. Het plan is dus om allemaal leuke dingen te gaan doen, samen naar de stad, filmpje pakken, avondje naar de kroeg...... daar kijk ik naar uit, maar nu zie ik er ook tegenop, omdat ik dan dus geen haartjes meer heb.
Van de andere kant ook wel prettig dat ik die eerste stap om weg te gaan met marmot op mijn kop dan kan zetten met mijn liefste vriendinnetje aan mijn zijde.

Weet je wat lief zegt?
"Joh, maak je niet druk, het is maar voor een tijdje, volgend jaar heb jij weer gewoon haar. Ik ben dan nog steeds kaal!"