Persoonlijk verhaal van Coller

Dank jullie voor de tips!
Ik heb het weblog van Dees idd helemaal gelezen en bij dat van Zilver ben ik ongeveer halverwege. Het verhaal van Robing ga ik nu dus ook lezen. En de topic waarop Mika me attendeerde. Heel fijn trouwens, er staat hier zoveel dat het soms lastig is om te vinden wat je zoekt. Gelukkig tref ik steeds wel iemand die de weg weet.

Wat mij opvalt is dat bijna iedereen,bij de TAC behalve de Neulasta en Dexa, andere aanvullende medicatie krijgt. Ik heb bijvoorbeeld al op voorhand antibiotica ( ciprofloxacine) gekregen voor dag 5 tot 14.
Tegen de misselijkheid Primperan en als het heel erg wordt Granisetron.
Op die Primperan staat 1 tot 4 per dag indien nodig. Moet ik dan eerst afwachten of gewoon uit voorzorg zo'n ding nemen?
Toen ik vroeg of ik bij pijn paracetamol kon slikken, werd mij gevraagd daar terughoudend mee om te gaan omdat dat koorts onderdrukt en er dan een verstoord beeld kan ontstaan. Ik lees hier echter her en der dat de paracetamollen met de grootverpakkingen tegelijk ingeslagen worden.

Ik schrok wel even van het formaat tas dat er op de toonbank kwam in de apotheek. In dit huis moet je bij hoofdpijn tassen, laatjes en jaszakken doorzoeken om een pilletje te vinden! Nu heb ik een plankje van een keukenkastje leeggemaakt om de hele mikmak netjes, en buiten bereik van grijpgrage kinderhandjes, op te bergen

Ergens heb ik ook nog wat gelezen over icepacks voor je nagels en speciale nagelverharder. Weet iemand daar iets van?

De hamburgers waren overigens heerlijk! Nu een lekker potje thee met bonbonnetjes ( heeft mijn bonus schoonmama net gebracht, lief he).
Ik ben echt zoooooo blij met dit forum en heb zoveel bewondering voor jullie allemaal. Jullie zijn een inspiratie
Dank daarvoor