Persoonlijk verhaal van Coller

Daar zijn we weer!

He, he!
Wat koorts met je kan doen zeg, vreselijk. Ik heb echt letterlijk op apegapen gelegen de afgelopen dagen, geen cent waard was ik, maar het is over. Zelfs aan de ergste dagen komt een einde. Ik ben weer overeind gekrabbeld. Eindelijk genieten van het heerlijke weer!
De kids zijn met opa en oma weg en ik zit lekker in een gezellig zomerjurkje aan de tuintafel te laptoppen.
Mijn moeder heeft me vanmorgen al getrakteerd op een nieuwe outfit! Mooie strakke witte jeans met een geweldige top met van die zwierige vlindermouwen
Tja, call me superficial maar ik word echt heel blij van nieuwe kleding
Bovendien ben ik trots op mezelf en mijn lijf dat we deze kuur weer manmoedig doorstaan hebben en dan is een beetje verwennerij nooit weg!

Even wat anders, Tattiana bericht over "De loop voor Hoop" in Roermond, kijk maar even in haar hoekje, misschien iets om volgend jaar aan mee te doen?
Ik heb voor mezelf voor dit jaar al een uitdaging in de vorm van een sponsorloop uitgezocht. A Sister's Hope 60 K walk.
Daar komt ook mijn avatar vandaan. Ik ben op dit evenement gestuit tijdens mijn jacht op informatie, begin dit jaar toen de diagnose net was gesteld en mijn behandelplan vast kwam te staan. Het doel is heel duidelijk: een groot geldbedrag ophalen om meer en beter onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken.
De tweede editie van dit evenement gaat plaatsvinden op 11 en 12 oktober. Als deelnemer verplicht je jezelf om minimaal € 1500 aan sponsorgeld in te brengen en ik heb mezelf, heel overmoedig, als team ingeschreven Er staat inmiddels al € 1200 op mijn rekening, er staat nog een rommelmarkt op het programma, ik ben gesponsord met kralen waarvan ik hangers maak om te verkopen, een bevriende grafische vormgever heeft een poster ontworpen, er komen spaarpotten in winkels, mijn collega's hebben nog een wervingsaktie gepland (en mijn baas verdubbeld de opbrengst!) enzovoorts. Ofwel, ik ben er druk mee! Het leidt me af en ik kijk er ook naar uit. Het plan is dus om minimaal 2 x 1500 bij elkaar te brengen, zodat mijn lieve neef mij kan vergezellen. Hij is als een broertje voor me, beiden enig kind en echt samen opgegroeid. Hij en zijn gezin (zoontje is mijn petekind!) zijn een grote steun voor ons.
Ze verwachten in september een nieuw kindje en daar mag Lief peetoom van zijn!

Anyway, dat zit ik dus allemaal te bekokstoven
Voor degenen die nieuwsgierig zijn geworden ook nog even de link
http://www.asistershope.org/content/hometwo.htm