Persoonlijk verhaal van Floriane

Naar aanleiding van een gepost berichtje even een korte update! Het gaat heel goed met me, met incidentele spierpijn door de Tamoxifen die dan langer aanhoudt dan normaal maar toch weer verdwijnt. Het 'springt' door mijn lichaam, maar blijft beperkt, dus beïnvloedt het sporten, werken en genieten niet!

 

In februari laat ik mijn 'borsten' bijwerken door middel van lipofilling. Mijn plastisch chirurg wilde dat ook wel doen, onder de noemer 'littekencorrectie', maar dat was naar ik hoorde zeer beperkt. Of ik niet gewoon elke dag een strakke beugelbeha kon dragen. Nee, dat kan en wil ik niet (meer).

Ik word nu privé geopereerd door dr. X*.  Zelf betalen en niet goedkoop, maar ik heb erg hard gewerkt als ZZP'er dus ik besteed het aan iets leuks.

 

Ik heb tegen de oncologe gezegd, dat ik maar eens per jaar controle wil, en niet telkens bij weer iemand anders wil opdraven om me te laten bepotelen, terwijl alles gemakkelijk in een controle kan. Bloedtest laat ik daarbij wel doen.

Ik wil patiënt áf zijn, en als het niet nodig is, wil ik ook niet nodeloos naar het ziekenhuis. Daar was ze het mee eens, dus ik hoef pas weer in december. 

 

Verder een heerlijk jaar gehad met veel reizen: Zuid Afrika, Egypte, Schotland, Portugal en Rome voor mijn verjaardag. We genieten ervan!

 

Ik wens alle Amazones een gelukkig en gezond 2016!

 

* ook in je verhaal is het niet toegestaan namen van artsen te noemen.