Persoonlijk verhaal van Gies46

Hallo, ben ik weer even.

Ondertussen chemo's en operatie achter de rug. Zeker de laatste  2 chemo's hakte  er behoorlijk in. Jeetje wat kan een mens moe zijn zeg. Het is gelukkig niet voor niks geweest want de MRI gaf een goed respons aan, dat was heel fijn. Toch besloten met de chirurg om voor een amputatie te gaan, omdat de tumor als het ware uitelkaar was gevallen, en de kans aanwezig was  dat de snijtanden niet schoon zouden zijn, en ook omdat het voor beter voelde op deze manier. 4 januari geopereerd en er gelijk een expander geplaatst. Het gaat erg goed, pijn en ongemak na de operatie waren goed te doen. Maandag controle bij de PC, en 1e keer vullen. Eind december ook begonnen met hormoontherapie, en in februari ergens starten met bestraling, hoe of wat weet ik nog niet, ik heb begin februari een tntake.

Afgelopen maanden waren erg heftig, zeker die  chemokuren, maar voel me elke beter en fitter worden, krijg weer een beetje bij beetje haar op mijjn hoofd, kan me niet snel genoeg gaan.  Zo'n blote billen gezicht zonder wimpers en wenkbrauwen.

 

Liefs Gies 

 

 

 

 

 

Offline
Berichten: 526

Hee, Gies, ook die operatie kun je nu wegstrepen. Fijn dat je herstel nu vlot verloopt zonder al te veel pijn. Het vullen zelf vond ik meevallen, gewoon niet teveel in een keer dan voorkom je kramp in de borstspier. Succes maandag, ik heb dan ook controle na mijn ok.

Hopelijk een fijn weekend voor je! Lieve groetjes, Zangeres

Offline
Berichten: 30

Vooral terug wimpers en wenkbrauwen hebben doet zo veel. Daar was ik heeeeel erg blij mee. Aan mijn korte kopje ben ik ondertussen zelfs wat gehecht. :-)

Ik zie dat jij ook nog kleine kindjes hebt. Niet evident hé om te combineren met de behandeling. Ik kijk er naar uit terug gek te kunnen doen met mijn zoontje en weer alleen voor hem te kunnen zorgen. Nu moet je zo vaak op anderen rekenen. Zeker omdat je niet kan tillen na de operatie en met de arm van de okselontruiming.

Ben je ondertussen al met de bestraling gestart? Ik duim dat het goed verloopt.

Groetjes