Persoonlijk verhaal van Kapellemoos

In juni 2014 ben ik borstbesparend geopereerd en heb daarna 6 chemo's en 25 bestralingen (waarvan 7 een boost) gekregen.

Daarna veel oedeem, zenuwpijn en borstontstekingen. Hiervoor 2x per week oedeemtherapie en eind 2015 40x zuurstoftherapie. Inmiddels ook een zenuwblokkade gekregen, helaas niets helpt tegen de pijn en oedeem. 21 december en 17 januari ben ik aan staar geopereerd, ook een cadeautje van de chemo.

3 februari a.s. krijg ik een borstreconstructie dmv de LD-flap. Ook wordt het beschadigde weefsel van de bestraling verwijderd. In wil geen siliconenprotese. Ik ben al overal alergisch voor, dus dit risico neem ik niet. Zie hier erg tegenop. Heb ook 2 A4-tjes vol met vragen aan de pc die ik gelukkig eind januari nog kan stellen.

Ik heb gelezen op de site dat er meerdere dames deze behandeling hebben ondergaan en niet altijd met het beoogde resultaat. Voor mij is het de belangrijkste reden dat ik dan (misschien) van de pijn af ben.

Offline
Berichten: 4238

Heftig ! ik vroeg me al lezende al af waarom je de reconstructie gaat doen met zoveel ellende maar snap je poging om de pijn te verminderen zéker heel goed en hoop van harte dat het je ook daadwerkelijk gaat helpen. Veeeeeeel succes! en sterkte natuurlijk ook.

Offline
Berichten: 526

Heeeeel veel succes 3 februari, dat het allemaal maar goed mag verlopen en dat het resultaat er mag zijn. Maar vooral dat je daarna van de pijn en oedeem af zult zijn, wat een nare nasleep voor jou...Ik stuur je kracht en geluk!!!

Lieve groetjes, Zangeres