Persoonlijk verhaal van leysje68

... en ja hoor de uitnodiging van het UWV is al binnen. Of ik volgende week woensdag om 15.30 me wil melden, behalve als ik dan al werk heb!!!

Lang heb ik zitten dubben of ik me wel of niet bij het UWV zou melden, we zijn tenslotte verhuisd en kunnen in dit huis ook sober wonen op 1 salaris. Maar nu was ik dus een paar dagen te laat met inschrijven en moest je zo duidelijk mogelijk omschrijven waarom je nu pas ( te laat) een uitkering aanvraagt.

Het enige wat ik kon verzinnen, was de waarheid: OMDAT IK TWIJFEL.

UWV heeft zo'n nare manier van mensen benaderen dat ik daar eigenlijk nooit meer iets te maken wilde hebben maar van de andere kant, ze zeiden mezelf dat ik een arbeidsverleden van 29 jaar heb, dus 29 jaar premies afgedragen ik heb er recht op.

Dat je dan ongeacht die 29 jaar en de ziekte die je hebt toch behandeld wordt alsof je een lapzwans en een luiwammes bent daar kan de individuele UWV werknemer ook niets aan doen natuurlijk.

Maar goed ik ga me geestelijk voorbereiden en volgende week trek ik met al mijn informatie en de brieven die ik ook naar Maxima en minister Ascher geschreven heb naar het UWV, ze kunnen me in ieder geval niet verwijten dat ik mijn best niet gedaan heb.