Persoonlijk verhaal van OrangeDaisy

Ik leef, voluit laugh. Ik verbaas me nog steeds, maar ik ben ook zo dankbaar. Het gaat echt goed met me. Soms vraag ik me af of het niet te goed gaat. Maar goed, zolang het goed gaat blijf ik leven en genieten. Ik zit weer helemaal vol plannen.

Zo gaan we zaterdag verhuizen. Al vanaf halverwege december zijn we druk in ons nieuwe huis en zaterdag gaan we dan echt over. 

En in maart start ik met een opleiding. Die opleiding wil ik al 2 jaar volgen, maar in 2015 werd het niets vanwege praktische redenen en vorig jaar gooide de kanker roet in het eten. Maar dit jaar ga ik hem doen! Joe hoe. 

En last, but zeker niet least, ik ben nog in de running voor een nieuwe baan. Vrijdag 1e gesprek gehad en ze willen me nog een keer spreken smiley. Zo gaaf, maar ook zo spannend! Het is een best lastige functie, maar ik heb er wel zin in, dus mijn duimen draaien hard.

Neem ik teveel hooi op mijn vork? Negeer ik wat me is overkomen? De tijd zal het leren. 

Woensdag mag ik weer naar de chirurg. Dat wordt de 3e 3-maandelijkse controle. Ik verwacht er niet veel van. Maar die volgende, in april... dan wordt er een mammo gemaakt, dat vind Ik wel spannend. Maar zover zijn we nog niet.

O ja, vorige week ook weer een shot lucrin gehad. Dit keer heb ik hem zelf gezet. Wauw, wat voelde ik me stoer cheeky. Volgende keer kan ik hem dus ook thuis zetten en hoef ik niet naar de huisarts. Heerlijk!

Ik realiseer me dat er veel dames meelezen met wie het minder goed gaat. Ik hoop dan ook echt dat ik niemand verdriet doe met mijn optimistische verhaal. Ik hoop juist dat mijn verhaal hoop biedt. En ik wil nogmaals benadrukken hoe dankbaar ik ben...

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Orange Daisy nee hoor mij doe je echt geen verdriet. Ik ben alleen heel blij te lezen dat het goed met je gaat en dat je vol plannen zit. Houwen zo!

Offline
Berichten: 89

Geniet ervan Daisy! Geniet! Fijn voor jou!

Offline
Berichten: 306

Heerlijk te lezen dat het zo goed gaat!!!

Offline
Berichten: 127

Verdriet doen? Nee joh, heerlijk om te lezen! Succes met de verhuizing, je opleiding die eindelijk gaat gebeuren en wellicht ook nog een nieuwe baan! En sterkte met de mammo.

Offline
Berichten: 526

Hele fijne berichten die ik met plezier lees, hoor!