Persoonlijk verhaal van Pasje

Zijn terug. Behalve de foute kliertjes in nek is het enige wat te zien is is het bot bij het staartbeentje ( was ook al in 2015) dit was groter geworden. Verder zat er gelukkig niks in mijn lichaam. Morgen is er een bespreking wat ze gaan doen. Woensdag terug. Er zijn verschillende opties dus zeker geen slecht vooruitzicht. Bedankt voor jullie steun, en hier niet mee stoppen aub. Dikke kus van ons

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Gelukkig nu weer een stukje goed nieuws. Verder is je lijf schoon. Ik hoop dat ze met een kei-goed behandelplan komen en dat je weinig last krijgt van bijwerkingen.

Offline
Berichten: 306

Succes morgen, Pasje! Goed nieuws dat je lijf verder helemaal schoon is, nu op naar het allerbeste behandelplan voor jou! 

truus
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Dus je had al uitzaaiingen in je staartbeentje. Wanneer hebben ze die dan gezien. Dan zul je met een andere hormoontherapie doorgaan, heel veel succes.

 

Offline
Berichten: 1

Nou Pasje, ik hoop zo voor je dat het allemaal mee gaat vallen. Alleen de zorgen al zijn heftig.. Gelukkig klink je positief..Mocht je inspiratie nodig hebben..ik vind Handboek Kanker van Henk Fransen zeer bemoedigend en inspirerend. Echt een aanrader...
Hou je haaks!

Offline
Berichten: 127

Fijn dat alles schoon lijkt verder. Dat is tenminste weer iets positiefs! Op naar een goed behandelplan!