Persoonlijk verhaal van september

hallo

 

ik weer sinds eind september dat ik borstkanker heb in linker bosrt, helaas met uitzaaingen in oksel en borstbeen,

ik doe nu mee met het nieuwe medicijn  heb net drie kuren gehad om de drie weken en ga nu verder met een ander medicijn  nu van de 3 weken twee kuren 1 week rust.

ze verwachten in april mei te gaan operenen, helaas raak ik mijn borst kwijt tumor is te groot. zijn nu wachten op erfeleijkheid onderzoek,daaruit bepalen we of andere borst en eierstokken er ook aan moeten geloven.

na de operatie word ik nog 28 keer bestraald. dus verlopig is 2016 een zwaar jaar aan het worden.

 

helaas rerageer ik best heftig op de chemo ben veel ziek en slik veel antibiotica...heb een extra week moeten wachten op volgende kuur omdat lichaam het niet aan kon.

de schrik zit er nog steeds in bij mij,vertrouw mijn eigen lichaam niet, en weet nog steeds niet hoe ik met mijn  gevoel  moet omgaan hiermee.... heeel raar alemaal.

eind september werd ik oma smorgen en smiddags kreeg ik te horen kwaadaardige borstkanker......een hele rara dag was dat.

 

Offline
Berichten: 873

Hoi September, verdrietig dat je uitzaaiigen hebt... Je zegt ik doe mee met 'het' nieuwe medicijn, welk medicijn is dat?
Heb je triple negatieve borstkanker, dat er direct chemo, operatie en bestralingen worden ingezet?
Wat naar voor je dat de chemo je zo zwaar valt. Ik hoop toch dat je het goed kunt afmaken. 

Wat een gemengde dag moet het zijn geweest dat je de diagnose kreeg op de dag dat je oma werd. Ik hoop dat je goed van je kleinkind kunt genieten.

Sterkte!
PS ik stuur je een verzoek tot volgen.

Offline
Berichten: 306

Hoi september, helaas welkom hier. Ik hoop dat je de komende kuren beter zal kunnen verdragen. Hier op het forum vind je veel tips wat dat betreft. Sterkte!

Offline
Berichten: 89

Dag September, welkom op de site, helaas. Ik lees dat jij bij de diagnose ook al uitzaaiingen had buiten de okselklieren. Is het er één, die op het borstbeen of zijn het er meerdere? Gaan ze die ook apart behandelen? Ik had één uitzaaiing op een wervel, die gaan ze vanaf morgen bestralen. Vrouwen met één uitzaaiing bij de diagnose kunnen af en toe in het curatieve traject terecht komen. Daar zijn wel voorbeelden van hier bij de Amazones. 

Ik wens je sterkte de komende maanden! 

Offline
Berichten: 8

Heftig zeg je diagnose! Ik wens je veel sterkte toe en van harte welkom bij de amazones. Hopelijk heb je er veel aan.