Persoonlijk verhaal van son

Het gaat niet best. Dag voor kerst bloedtransfusie gehad. Werkte niet zoals we gehoopt hadden. Taxol 1 van kuur 2 kon de dag voor oudjaar niet doorgaan, ik bleek een longontsteking te hebben. AB kuur meegekregen, maar slaat niet aan en nu lig ik sinds gisteren in het zkh aan ab, met bizar veel pijn onder mijn onderste rechter rib. Ik bel nooit de verpleging in de nacht, nu om het uur en zonet zelfs op po stoel geweest omdat ik wc (privé kamer, dus vlakbij) niet red.

truus
afbeelding van truus

Shit zooi, ......ik hoop dat het vanaf nu beter zal gaan, ik weet niet welk paardenmiddel je nu krijgt?

Heel veel sterkte en succes, knuffel Truus

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Ach lieve Son toch. Wat een slecht begin van het nieuwe jaar. Kon ik het tij maar voor je keren, ik heb echt met je te doen.

Gewoon alles voor je laten doen daar in het ziekenhuis als je zo'n pijn hebt en zelf niet kan daardoor. Als zij het tij voor je hebben kunnen keren doe jij het zelf wel weer. Niemand is graag afhankelijk toch. Nu eerst goed opknappen, dus ik roep de AB op zijn best voor je te doen en nu wel aan te gaan slaan.

Komen je meiden op bezoek vandaag? Fijn en verdrietig tegelijk natuurlijk dat hen hen daar weer moet ontvangen.

Gauw beter worden hoor. Je moet dit jaar nog veel verder mee in. Liefst tot de volgende, dan betere jaarwisseling!

Offline
Berichten: 565

Dat klinkt inderdaad niet best Son. En balen dat die kuur nu niet door kon gaan vanwege de longontsteking. Ik wou ook dat ik het tij voor je kon keren meis, net als Annie. Hopelijk gaat de antibiotica toch snel zijn werk doen en kun je weer naar huis.

twee warme armen om je heen!

Offline
Berichten: 4226

Son, wat een tegenvallers op elkaar. Ik hoop dat ze je in het ziekenhuis goed kunnen helpen om de verschillende klachten op te lossen. En snel de juiste ab vinden voor die longontsteking.

Offline
Berichten: 168

Wat naar Son. Hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter.