Persoonlijk verhaal van son

Ik lig nog altijd in het ziekenhuis. Ik bleek vocht in mijn hartzakje te hebben. Op die ctscan zagen ze een beetje vocht in de longen, maar zodra ik weer aan taxol zou mogen, zou dat overgaan. Voor het vocht in mijn hartzakje kreeg ik een drain. Na licht aandringen van mij, kreeg ik heerlijk een roesje. Er is bijna een halve liter vocht uitgekomen. Toen bleek ik in die dagen opeens enorm veel vocht in mijn longen te hebben. Dus hup, longdrain. Daar is 1,6 liter uitgekomen. Ik lig nu al 1,5 week hier. Pijn is gelukkig onder controle. Nu afwachten wat voor vocht het in mijn longen was. B afhankelijk daarvan worden de vliezen nog geplakt (als het kankercellen waren) of gaat de drain er gewoon uit en mag ik naar huis

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Het gaat dus nog steeds niet best Son. Gea had dat ook vocht in het hartzakje. Door de T -DM1 is dat allemaal vanzelf verdwenen bij haar. Maar jij bent geloof ik niet gediagnostiseerd met her2 neu toch? Dan moet dat dus met drains zoals je bechrijft weggehaald worden.

Ik vind het allemaal erg zwaar voor je. Gun je zo graag beter, meer verlichting van klachten ipv bijkomende klachten. Trek je het nog wel? Want er wordt wel een groot beroep gedaan op jouw power en je vertrouwen in behandelingen.

Ik kan alleen maar dit meeleefberichtje sturen. In de hoop dat het je ietsje power extra geeft. Verder ben ook ik machteloos hiertegen. Zijn ze wel lief en zorgzaam daar in het ziekenhuis voor je. Want dat heb je nu zo nodig!

Dat je maar gauw verlost wordt van al dat vocht en naar huis mag!

Offline
Berichten: 4259

nou dat schiet niet echt op dus. heel veel sterkte en ik hoop dat je gauw naar huis mag!

Offline
Berichten: 242

Dat klinkt zwaar allemaal. Heel veel sterkte!

truus
afbeelding van truus

Son, gewoon weer kl#te, tjee, dat je zoiets weer moet doorstaan. Het blijft ook moeilijk om de juiste woorden te vinden. Ik denk dat ik alles bijelkaar zou vloeken. Ik dacht ook direkt aan Geertsen. Ik wens je heel veel kracht, sterkte en succes. Dikke knuffel

Offline
Berichten: 55

Lieve Son, ik heb ook weinig woorden hiervoor, het is zo oneerlijk allemaal. Daarom ga ik je in gedachten nu een warme omhelzing geven en heel veel liefdevolle en krachtige energie sturen!!!!