Persoonlijk verhaal van Stoere Leeuw

Ik rol van het ene drama in het andere. Gisteren bericht gehad dat een vriendin van het kattenforum uitzaaiingen heeft en terminaal is. Ze vroeg mij of ik twee van haar katten onderdak wil bieden. Ik heb gezegd dat ze welkom zijn. Ze moest er vreselijk van huilen.

Onvoorspelbaar hoe lang ze er nog zelf voor kan zorgen. Ze heeft alvleesklierkanker en na operatie nummer 3 uitzaaiingen in hele buik. Dat kan snel gaan dus.

Ik heb er 2 nachten slecht van geslapen, mijn hoofd is te vol en ik ben druk aan het plannen hoe ik dat moet regelen. Ik heb al 7 katten en de katten van vriendin hebben al een zwaar jaar achter de rug, ze knapte steeds maar niet op na operaties. Ook de chemo verdroeg ze zo slecht dat ze na 3 porties zijn gestopt.

Maar ik ga ervoor, ik ga als het zover is 7 katten aan 2 katten koppelen. Besloten dat ik ook dit niet alleen hoef te doen en diverse kanten balletjes opgegooid voor hulp. De 2 nieuw komers gaan eerst apart in een kattenkamer om te acclimatiseren en dan gebruik ik mijn jongste kat als wisselaar, om en om bij de 6 en de 2.

Offline
Berichten: 4259

Stoere leeuw,

Je hoeft niet altijd ja te zeggen? dat weet je toch? als het niet gaat dan kun je altijd op zoek gaan naar een goed tehuis van een van je straks negen katten.

wel heel lief dat je haar wilt helpen, maar dat kan ook door een goed thuis voor ze te vinden op een andere plek, toch?

Maar dat komt later wel. Nu help je haar  door haar te beloven dat de katten hoe dan ook een thuis zullen hebben.

Je bent een lieverd!

 

Offline
Berichten: 526

Je hebt een hart van goud, Stoere Leeuw!!

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Zangeres en Ellen bedankt voor de lieve reacties. Nee ik hoef niet altijd ja te zeggen, dat klopt, nee zeggen is altijd al moeilijk. In dit geval vind ik het heel belangrijk dat A. rust vindt en weet dat de broertjes Bolle en Maks goed opgevangen worden.

Ik zou het niet aangeboden hebben en ik had het ook niet verwacht deze vraag.

Gisteren genoeg back-up kunnen regelen om ook zelf mijn eigen rust te herkrijgen.

Weet je ik heb als anti-voorbeeld hoe het gegaan is met mijn opa zijn hondje. Opa logeerde regelmatig met hond bij mijn ouders. Hij vroeg keer op keer of mijn ouders voor Tippy wilden zorgen als hij er niet meer was. Mijn vader beloofde hem dat. Mijn opa overleed in eigen woning, 92 jaar. iedereen wist dat Tippy naar mijn ouders zou gaan.

Maar mijn ouders weigerden, toen puntje bij paaltje kwam. Want opa wist het immers toch niet meer en dan maakte zo'n belofte niks uit. Ik ben daar woedend om geweest, dan heb je toch geen hart in je lijf? Zelf kon ik het beest niet nemen, met 8 katten en een fulltimebaan. Bij mij zou hij ongelukkig worden.

Beloftes gelden ook na de dood in mijn optiek. Ik heb voor mezelf een maand of 4. Gaat het hier dan echt niet goed tussen de katten dan zoek ik voor alternatief. Kattenvriendinnen genoeg. Ik weet zeker dat het goed komt. Daar maak ik me hard voor.

Mochten ze voor 22/12 al gehaald moeten worden, heb ik al met iemand geregeld dat ze dan bij haar mogen logeren. Ik zit 22 en 23 / 12 met renovatie trappen en overlopen. Daarna kan ik ze pas met goed fatsoen in huis nemen.

Vannacht eindelijk weer goed geslapen, voel als onder controle nu.

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Ik heb niks meer van A. gehoord en dat geeft me een heel onheilspellend gevoel......ik droom echt heel vreemd, slaat allemaal nergens op. Beetje druk in mijn hoofd geloof ik........