Persoonlijk verhaal van Stoere Leeuw

Vriendin A. gaat na het weekend naar een hospice in de buurt van haar woning. Ze had heel graag thuis willen sterven en de katten nog willen zien, maar dat zit er medisch niet meer in. Darm is volledig afgesloten en alles komt er van boven net zo hard weer uit. Na drie weken ziekenhuis en knokken, heeft ze zich er nu bij neergelegd.

Ze heeft nog lang gedacht dat ze de uitzaaiingen wel baas kon blijven met HTC - olie. En van de week had ze haar vriend nog op stap gestuurd voor één of ander Chinees kruid. Maar hij kreeg overal te horen dat daar een invoer-verbod op zit, is een vergif.

Haar vriend belt me nu elke dag en ik geef hem de ruimte over zijn gevoel te praten. Hij heeft verder niemand en hij heeft het zwaar. Hij had nog even gespeeld met de gedachte zelf in haar huis te gaan wonen om voor alle 4 de katten te zorgen. Maar dat idee heeft hij losgelaten, emotioneel veel te zwaar.

Ik heb zelf genoeg lieve mensen om me heen om af en toe alle op een rijtje te krijgen. Volgende week ook nog een renovatie hier in huis, de trappen en overlopen. daar staat mijn kop totaal niet naar, maar ja. Maadag de open zolder ledigen en dan dinsdag en woensdag 5 uur op staan op zorgen dat ik alle katten beneden opsluit.

Het voelt allemaal als oneerlijk, waarom loop ik nog rond te huppelen en gaat A. haar leven snel eindigen......

Ik hoop dat als mijn tijd komt, ik me er makkelijker aan over kan geven. De strijd die A. de afgelopen maanden en vooral laatste 3 weken heeft gevoerd is zo zwaar en heftig. En nog steeds heeft ze er niet echt vrede mee, blijft knokken en op internet zoeken naar wondermiddelen. En zich druk maken dat ze nog officieel partnerschap aan wilde vragen met lat-vriend. Dat is dus niet meer gelukt. Maar zo sneu dat ze daar nog veel energie in heeft gestoken.

Ik hoop dat B. en ik vandaag lekker op stap gaan, even heel wat anders aan mijn hoofd zal me goed doen.

 

Offline
Berichten: 4259

Stoere leeuw,

 

het is ook wel erg veel. Dat knokken ja, ik zeg niet dat ik dat straks ook niet zal doen. Ik hoop het niet want ik weet niet of dat je nu brengt wat je nodig hebt in dit stadium maar je kunt vooraf niet voorspellen hoe je aan het leven hangt.

Veel sterkte!

x

ellenk

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Renovatie trappen valt erg tegen, ipv 2 dagen gaat het vier dagen zijn. mezelf 4 dagen in de huiskamer opsluiten met 7 katten, niet fijn. Ik ga wel een klacht indienen want ik hou er niet van als afspraken totaal niet nagekomen worden.

Er komt deze week gewoon teveel op me af. A. is dinsdag naar de hospice verhuisd en woensdag met extra morfine in slaap gebracht. vriend F. zat bij haar en SMS-te.

De timing van dit alles is gewoon teveel en ik ben er goed ziek van.