Persoonlijk verhaal van waely

Kreeg 16 februari griep en ben meteen met de chemopillen gestopt, het lichaam heeft al genoeg om voor te knokken (denk ik dan maar). Een lichaam zonder chemo kan beter tegen het virus knokken dan met. Nu, een week later heb ik het ziekenhuis gebeld met de mededeling dat ik de kuur niet had afgemaakt, maar dat vonden ze toch niet zo'n goed idee (geloof ik). Nou, ik bepaal dat toch even zelf. Morgen bloed laten afnemen en vrijdag naar de oncologische arts. Voel me gelukkig alweer een stuk beter!

Offline
Berichten: 873

Ik denk dat ik ook niet zomaar zou stoppen zonder te overleggen met de arts. Zo hard grijpt de capecitabine namelijk niet in op je immuunsysteem, dus ik denk dat je rustig door had kunnen slikken. 
Maar hoe dan ook, gelukkig ben je ondertussen weer een stuk beter. (Of dat nou aan het stoppen ligt of niet... ;-) )

Ik hoop dat de medicijnen nog goed hun werk doen bij je!

truus
afbeelding van truus

Natuurlijk is het je eigen lijf en je eigen beslissing, maar ik had het zeker in overleg gedaan. Zelf heb ik geen problemen met de chemopillen gehad, voelde mij super en ook mij is niet bekend dat deze iets doen met het immuunsysteem. De enigste die je hiermee mee pakt ben jezelf, denk daar wel aan, niet de arts, die probeert dat te doen wat goed voor je is ;). Maar goed, het werkt of het werkt niet, dus duimen dat de kuren goed hun werk doen.