Persoonlijk verhaal van yvonnejohan

Ik ben Yvonne 64 jr getrouwd 2 zoons 2pleegdochters en 6 kleinkinderen ..

heb eigenlijk nog geen verhaal ,vorige week maandag naar landelijk onderzoek geweest (elke 2 jr) en gemeld dat mijn rechter tepel introk .vandaag 12-01-2015 door huisarts gebeld ,dat er is zat wat er niet hoorde ,dus beetje in shock .hij heeft direkt afspraak gemaakt en kan a,s woensdag bij de mamapolie in het rode kruis terecht morgen belt het zieken huiswat ik kan verwachten ..ben behoorlijk geschrokken .niet gelijk in doemdenken vervallen ,maar t,voelt zo vreemd .geen baas over je eigen lichaammeer te zijn ..nergens geen last van ,heeft iemand hier ervaring mee ?

gr Yvonne

truus
afbeelding van truus

Het klinkt allemaal heel onwerkelijk, ik denk dat het ook nog uitmaakt of je het zelf ontdekt, ik denk dat het hier voor de meeste geldt, omdat het veel vrouwen zijn onder de 50, zoals ik. En de vrouwen uit de bus, zodra de brief thuis krijgt, denk je daar al even aan, maar het overvalt meer als ze je bellen, omdat je het niet verwacht.

Maar je bent echt niet de enigste van die leeftijd hier en ook niet de oudste, wink.

Wacht nu even alles af, waarschijnlijk beginnen ze met een echo. Dus laat je niet gek maken,probeer afleiding te zoeken. Heel veel succes, Truus

Offline
Berichten: 565

Dag Yvonne, welkom bij de Amazones. Wat kan het rauw op je dak vallen he , de uitslag. Helemaal als je het niet verwacht. En ja, niets voelen en toch ziek zijn, is inderdaad heel onwerkelijk. 

Heel veel sterkte morgen in het ziekenhuis.

groetjes, Linnie