Persoonlijk verhaal van zeilertje

Inmiddels zit ik 4 weken in de studie. Ik heb nog geen bijwerkingen gehad die duiden op het experimentele middel (ik noem het even niet hier, omdat ik zo hoop wat minder gemakkelijk 'gevonden' te worden). Wel heb ik na 2 weken na start van de studie veel last van pijn in mijn ribben gekregen, zowel links als rechts. Dat kon ik na een aantal dagen er redelijk onder houden door de combi ibuprofen en paracetamol , maar fijn was anders. Inmiddels is dat redelijk over, maar zit ik met gemene pijn in mijn rug, net links van mijn wervelkolom. Of het spieren zijn of botten, kan ik moeilijk beoordelen. De internist in het ziekenhuis gaf aan dat het plekken zijn waarvan bekend is dat daar uitzaaiingen zitten en dat het mogelijk  kan komen door de Faslodex (of door nieuwe activiteit uiteraard). Volgens het studieprotocol moet er na 6 weken een ct scan gemaakt worden. Tot die tijd zien we het even aan. Ik probeer nu paracetamol en diclofenac. Als dat onvoldoende werkt kan ik bellen en krijg ik morfinetabletjes voorgeschreven. Voelt nog even als een brug te ver, dus ik hoop dat de diclofenac zijn werk zal doen.

truus
afbeelding van truus

Die pijnen, verschrikkelijk, telkens de  vraag, waar komt het door.

Nog 2 weken, dus erg spannend, duimen door. Hoop echt dat het goed spul is. Knuffel

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Lieve zeilert, fijn je weer te lezen. Maar wat ik lees is minder fijn.

Al die pijnen die alleen met sterke pijnstillers stil te krijgen zijn. En dan niet eens weten of het ergens toe dient die pijn. Om woedend te worden natuurlijk . Staat er nog servies in de kast? Of wil je geen slecht voorbeeld zijn voor je kids, al zou ik je goed snappen hoor!

Zeil zo goed je kunt verder en leg af en toe hier ook even aan. Leef graag met je mee. Knuffel voor jou en je kindjes. Hoop dat ze , ondanks je pijnen, regelmatig een glimlach op je gezicht toveren. En soms......is er ook nog het behang ;-)

afbeelding van Yolan
Berichten: 44

Hoi zeilertje,

al vier weken bezig, dat schiet goed op. Duim voor je dat je de pijn onder controle krijgt. Las laatst dat negrita goede ervaringen had met medicinale wiet, misschien nog een idee? 

hoop dat het spul goed werkt. Sterkte

Offline
Berichten: 873

Zeilertje, wat naar die pijnen. Hopelijk blijft de morfine nog even ver weg. Spannend dat je over 2 weken een scan krijgt. Ik duim voor goed nieuws!

afbeelding van mientje1971
Berichten: 39

Hoi Zeilertje,

Ik heb je even bij gelezen en begrijp dat je nu bijna gaat scannen. 

Spannend, en ik hoop dat de studie opleverd wat je ervan hoopt......

Als de scan positief uitpakt ga je dan gewoon verder met deze studie?

Succes hoor!

Liefs, Hermie.