Amazone
Lid geworden op: 22/09/2006 - 22:06
Offline
Berichten: 149

Blogs van big red

Aan Geraakt

maandag, 6 februari 2012

 

Hallo Geraakt,

Jouw laatste weblog inspireerde mij tot dit weblog waarin ik een reactie geef. .

Mijn verhaal en een weblog

woensdag, 4 januari 2012

Ik ga proberen in dit nieuwe jaar mijn weblog te gebruiken voor de "mooiere en strakkere" observaties en mijn verhaal voor de kleinere/emotionelere dingen die mij nu gebeuren in het nieuwe jaar.

Ik heb net alle ( oude ) reacties op mijn weblog sinds april 2010 gekopiëerd naar een textfile zodat ik kan nalezen hoe het met me na mijn tweede diagnose ging en hoe zovelen met me meeleefden. De mens is gezegend met het vermogen zijn/haar herinneringen door de tand des tijds te laten verzachten of te verharden. En daar heb ik veel plezier van.

Weer aan het werk

maandag, 19 december 2011

Op geen enkele wijze heb ik kunnen bevroeden wat “weer aan het werk” voor mij zou betekenen.

De aanloop ernaartoe werd in redelijk open verwachting doorgebracht. Ik liep op lucht en voelde me fantastisch. Alle wijze raden van ervaringsdeskundigen en professionals lapte ik uiteindelijk aan mijn laars. Geen voorzichtige reïntegratie in mijn baan ( die was al negen jaar geleden gestopt) , geen traject met Arboarts en weer een keer op de koffie komen bij de collega's, neen gewoon “full throttle” aan de bak.

Groene sneeuw

zondag, 13 november 2011

“Je hebt al vaker groene sneeuw gezien, lijkt me,”,sprak vriendin M toen ik haar nogmaals vroeg wat ze er van vond. “Toen je chemo kreeg, de eerste keer geopereerd werd, toen je met wondroos in je lijf toch ging masseren, toen je ging verhuizen, en de hele tweede keer natuurlijk. En nu met bighub overspannen thuis en zijn nakende ontslag, is het ook geen rustig vaarwater.”

 

Sporttas

dinsdag, 4 oktober 2011

 

Conditie

maandag, 5 september 2011

 

Vandaag wordt mijn eerste ochtend van Herstel en Balans. We hebben al kennisgemaakt en onze condities bepaald.

Mijn gewicht deel ik met een andere vrouw, zij is echter 10 cm korter dan ik en daardoor voel ik me ( erg he ) een ietsiepietsie slanker. Het is niet de bedoeling competitief te sporten. Ieder heeft haar eigen tempo.

Gedeprimeerd

zondag, 24 juli 2011

Ik schreef eerder over het feit dat bighub en ik in relatietherapie zouden gaan. Ik schreef ook dat we een gesprek zouden hebben over of en wat voor soort therapie dat zou worden. Gisteren keerde ik ontmoedigd terug van behandelaar J. omdat haar advies heel anders was dan gewenst.

Sisser

dinsdag, 19 juli 2011

 Met mijn dochter lijkt het gelukkig allemaal met een sisser af te lopen. In zoverre dat er naar aanleiding van het bloedonderzoek geen reden tot verondersteling van enge ziektes zijn aangetroffen . Er was ook geen Pfeiffer of CMV. Leucocyten varierend van 4,4 tot aan 7,5 in een periode van 5 metingen in 3 weken tijd. Leverwaarden OK. Dus vreugde bij ons.

 

Dochter

dinsdag, 28 juni 2011

Pagina's