Amazone
45 jaar
Noord-Brabant
Lid geworden op: 05/07/2017 - 15:42
Offline
Berichten: 0

Het verhaal van Natasha241

Mijn verhaal

Sinds juni 2017 weet ik dat ik uitgezaaide borstkanker heb.

 

het is begonnen met rugklachten dus fysiotherapie gehad en naar een rugcentrum geweest om te kijken wat er mis was ik was kapster en stond op het punt om de zaak van mijn bazen over te nemen dus ik moest wel fit zijn.

uiteindelijk naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en rontgen de dag van de uitslag had ik opeens een verdikking in mijn borst en doordat de rontgen niet duidelijk genoeg was en er werd gevraagd of ik ooit tumoren heb gehad(in het verleden 2xgoedaardige knobbel in de borst )dus werd ik meteen doorgestuurd naar de mammapoli .

en dan gaat het snel de uitslag was borstkanker en na de uitslag van de petscan een paar dagen later was de uitslag uitgezaaide borstkanker en niet meer te genezen .

wat nu je komt in een rollercoaster van ziekenhuisbehandelingen ik heb meegedaan aan een studie in het radboud van Nijmegen .

waaruit gebleken is dat de meeste uitzaaiingen hormoongevoelig zijn dus gelukkig mocht ik starten met tamoxifen .voor de pijn in mijn rug ben ik bestraald .

dit even in het kort hoe ik er voor sta ik heb al vaak op de amazone gelezen en nu ook besloten om mijn verhaal te delen om zo toch ervaringen uit te delen en ik schrijf wel een blog voor mensen die dat willen lezen.maar om af en toe met lotgenoten te kunnen contacten is denk ik wel heel fijn .

ik ben nu net hersteld van een operatie van het verwijderen van eierstokken en wil nu weer wat op conditie komen want alle medicatie en uitzaaiingen kosten toch veel energie en doordat ik toch een zwakke rug heb moet ik het rustig aan doen maar ik heb al veel tips gelezen op jullie blogs.

hoop dat nog lang te kunnen doen 

groet Natasha 

 

 

 

Offline
Berichten: 3791

Hoi Natasha, van harte welkom hier. Wat een schok om in één keer te horen dat je zowel borstkanker had, als uitzaaiingen ervan. Gelukkig hoorde je het wel net voordat je die kapperszaak over nam anders was de financiële ramp wellicht niet te overzien geweest. Fijn dat het nu beter met je gaat en dat de bestralingen hebben geholpen.

Zelf ben ik sinds november 2015 bekend met uitzaaiingen, maar de eerste keer borstkanker is al 23 jaar geleden.

Lukt het je om de dagen te plukken? Ik hoop het van harte, want ook met uitzaaiingen heb je vaak nog wel een aantal jaren tegoed. Dat wens ik jou ook toe.

Offline
Berichten: 138

Hoi Natasha, Had net bij Monique ook al een berichtje geplaatst, wat ik hier ook eigenlijk kan neerzetten. Ik heb ook in korte tijd veel meegemaakt en zit inmiddels in het palliatieve traject. Ik heb veel aan dit forum. Als je behoeftre hebt aan contact, mag je me pb'en.

Sterkte met alles.

Offline
Berichten: 93

Welkom Natasha,, fijn dat je hier ook je verhasv komt doen. Wat een heftig verhaal ook om gelijk met uitzaaiingen geconfronteerd te worden. Hormoongevoelig betekent gelukkig wel dat er nog aardig wat behandelingen voor je  zijn ik hoop dat je nu een wat rustiger en stabielere tijd krijgt.

Veel sterkte!

Offline
Berichten: 159

Hallo Natasha, 

Wat ern diagnose zeg! Dan worden toch gelijk al je boze dromen de realiteit. Ik kan me niet voorstellen hoe dat moet voelen. Ik heb geen tips of tricks voor je maar ik wil je sterkte wensen voor de komende tijd.