Amazone
38 jaar
Zuid-Holland
Lid geworden op: 09/10/2017 - 10:19
Offline
Berichten: 39

Het verhaal van LindaVB

Mijn verhaal

Na aanvankelijk goede berichten bij een tussentijdse MRI (na de AC kuur) heb ik tijdens de Taxolfase weer tumorgroei gekregen en was ik aan het eind terug bij af. 6-4 is mijn borst geamputeerd en heb ik een okselkliertoilet gehad.  Nu is hopelijk alles weg, maar ik krijg wel een adjuvante kuur van een half jaar met capecitabine (Xeloda). Bestralingen starten als het goed is volgende week.  

Offline
Berichten: 159

Wat heftig, Linda! Zie je op tegen de bestralingen? Ik hoop het niet. Ik vond het ontzettend meevallen. Veel sterkte de komende tijd!

Offline
Berichten: 3791

Sjonge, dat je meteen door moet zeg, met chemo. Gelukkig gaat capecitabine meestal wel oké. Veel sterkte met deze extra ronde.

19-10 enkele lymfeklieren aangetast maar verder schoon.

Offline
Berichten: 93

Dat is positief! Weet je al iets over je behandeling?

Offline
Berichten: 39

Eerst chemotherapie, maar hoe of wat ga ik nog horen deze week. Het wordt wel dose dense. Ik start volgende week. 

Offline
Berichten: 429

LindaVB, heb je inmiddels al gehoord wat het worden gaat qua chemo?

Offline
Berichten: 39

Hoi, ben begonnen met AC Dose Dense gisteren. Dit moet vier keer. Het valt niet tegen, dit is dag 2 en het gaat als ik rustig aan doe wel. Ondertussen is het ook afwachten op de uitslag van het genetisch onderzoek, in elk geval 12x Taxol en wellicht carboplatin. We gaan het zien. Moet nog even kijken hoe het zit met het volgen via de site. 

Offline
Berichten: 429

Hoi Linda, een hele reut staat er op stapel voor je hè. Stap 1 is gezet, met de eerste AC DD (zo afgekort lijkt het wel een popgroepje smiley). Goed te horen dat het dragelijk is, hopelijk mag dat zo blijven. Ook weer ontzettend spannend, de uitslag van het genetisch onderzoek. Veel sterkte intussen, big hug.

Op 12-10-2017 diagnose triple negatief, in een lymfeklier ook cellen. Nu volop de molen in.

Offline
Berichten: 86

Welkom bij de amazones Linda,

Gisteren de diagnose gekregen, lees ik. Dat is pittig. Wat zul je ondersteboven zijn. en wat zul je veel vragen hebben misschien. Je kunt op deze site informatie vinden over allerlei onderwerpen, bijv triple negatieve tumor en aantasting van de lymfeklieren. Helaas is er nog geen zoekfunctie, maar als je op 'forum' klikt zie je daaronder erg veel onderwerpen staan in een lijst.

Krijg je nog onderzoeken? Een scan bijv? Of wordt binnenkort de behandeling gestart?

Sterkte bij alles wat er nog op je af komt!

groet, Berendina

Offline
Berichten: 3791

Zo, dat was natuurlijk een hele klap. Ik hoop dat je snel duidelijk krijgt hoe het nu verder gaat. Veel sterkte!

Offline
Berichten: 366

Succes met alles wat komen gaat, Linda. 

Offline
Berichten: 573

 

 

Linda, welkom, en als het goed is, werkt de zoekfunctie snel en kun je echt gericht zoeken op onderwerp, ok, medicijn of therapie. De ervaringen van andere vrouwen kunnen je hopelijk helpen om vol te houden of info te zoeken.

 

 

 

afbeelding van Babsje
Offline
Berichten: 10

Succes Linda met je behandelingen die nog komen gaat . En Dat dat goed zijn werk mag doen. Het is gewoon een achtbaan waar je in terecht komt met alles wat er bij komt kijken maar uiteindelijk vind je ook ergens de kracht om je hier door heen te slaan . Stap voor stap die hoge berg op kreeg ik het advies hier van de vrouwen en dat is ook echt het beste !! 

Offline
Berichten: 39

Bedankt voor jullie lieve reacties! Ik heb al veel gelezen hier en denk dat ik inmiddels aardig geinformeerd ben. Heb diep bewondering voor hoe de mensen op deze site ermee omgaan, maar ik ervaar zelf ook dat je dus kennelijk meer kunt hebben dan je denkt. Ik heb nu alle onderzoeken gehad en morgen hoor ik of ik verder wel schoon ben. Hoe dan ook start volgende week de chemotherapie. 

Offline
Berichten: 429

Sterkte met het afwachten van de uitslag, Linda. Persoonlijk heb ik nogal moeite met de 'cliffhanger-dagen', ik leef met je mee dus en duim voor je.
 

Offline
Berichten: 429

P.S. wat een wonderschone avatar heb je gekozen, heb er vanochtend echt even naar zitten kijken samen met mijn oudste kind (12).

Offline
Berichten: 39

Hoi Jolien, het plaatje is van Wendy Andrew. Ik ben echt fan van haar werk. De cliffhanger dag is relatief goed afgelopen.:-)