Amazone
Lid geworden op: 28/11/2017 - 15:28
Offline
Berichten: 2

Het verhaal van Moniekie

Mijn verhaal

Bij mij is na de zomervakantie in 2015 borstkanker vastgesteld. Sindsdien is ons leven als een rollercoaster (daarvoor eigenlijk ook al, dus rollercoaster in kwadraat).

Na mee te hebben gedaan aan de train-2-studie dacht ik van het hele probleem af te zijn en ik ging weer vrolijk door met mijn leven. Alle vertrouwen had ik dat alles goed was gekomen.

Helaas is afgelopen zomer na een epileptische aanval, die bijna fataal was, een uitzaaiing in de hersenen vastgesteld. Gelukkig ben ik weer opgekrabbeld en nu gaat het leven gelukkig nog steeds weer door.

 

Offline
Berichten: 429

Welkom bij de Amazones Moniekie. Wat een onwijs leuke avatar heb je, mr. Nose (of mrs. Nose), schitterend. Je ziektegeschiedenis is een stuk minder luchtig, halleluja, wat een verhaal. Ik ben blij dat je ons hebt gevonden en hoop dat we nog veel met elkaar kunnen delen. En blij dat je weer opgekrabbeld bent. Hoe wordt je op dit moment behandeld?

Offline
Berichten: 93

Welkom hier Moniekie,

Wat een heftig verhaal, je hebt echt het nodige achter de kiezen. Had jij sowieso al epilepsie of kwam de aanval puur van de uitzaaiing? Vraag me net Jolien af waar je behandeling nu uit bestaat. Hoop dat je hier veel steun zult ondervinden.

Is dat je eigen cocker Spaniel op de foto?

Offline
Berichten: 138

Hoi Moniekie,

Ook hier uitzaaiing in de hersenen, diagnose met Sinterklaas 2016 (leuk cadeautje...). Bij mij ook sprake van epilepsie, heftige aanval met ziekenhuisopname gehad na behandeling. Mocht je behoefte hebben aan een lotgenoot dan weet je me te vinden! Goed te horen dat je weer bent opgekrabbeld.

Offline
Berichten: 366

Hallo Moniekie, fijn dat je ons gevonden hebt, zoals je hierboven al kan lezen kan je hier terecht voor info en contact. Goed dat je weer bent opgekrabbeld, hoop dat het erg lang goed mag gaan.

Offline
Berichten: 3791

Wat een heftig  bericht is het toch he, als je hoort dat je uitzaaiingen hebt. Ik hoop dat jij net als veel anderen, toch je weg erin vindt. Het lukt ons goed te genieten van het leven, ook al blijft het balanceren.