afbeelding van Jacateta1975
Amazone
Lid geworden op: 28/11/2017 - 21:36
Offline
Berichten: 0

Het verhaal van Jacateta1975

Mijn verhaal

In juni 2015 de diagnose borstkanker gekregen. Tumor in mijn linkerborst en > 3 aangetaste lymfeklieren. 6 TAC kuren gehad, een borstsparende operatie met okselklierdissectie en 21 bestralingen....

Nu in november 2017 zijn er uitzaaiingen ontdekt in longen, eierstok en bekken... 

Offline
Berichten: 429

Welkom bij de Amazones, Jacateta1975. Wat een slecht nieuws heb je gekregen. Net weer een beetje op weg na alle behandelingen en nu dit. We hopen dat je hier herkenning en steun vindt, Jacateta. Speelt erfelijkheid een rol bij jou, is dat al onderzocht? (ik vraag het vanwege de eierstok)

Voor nu veel sterkte met alles wat er op je afkomt. Veel liefs.

Offline
Berichten: 93

Welkom Jacateta 1975. Wat een klap moet dit voor je zijn. Hoe ben je er achter gekomen, had je lichamelijke klachten? Fijn dat je de Amazones gevonden hebt en ik hoop dat je hier veel steun zult ondervinden. Veel sterkte!

Offline
Berichten: 366

Welkom hier Jacateta1975, wat een ontzettend rotnieuws :-( Hier kan je luisterende oortjes en een schat aan informatie vinden, mocht je daar behoefte aan hebben.

Offline
Berichten: 3791

Welkom hier jacaceta, twee jaar geleden kreeg ik dat nieuws ook. Ik hoop dat je het fijn vind om te horen dat ik nu twee jaar later me goed voel, ook als is de route soms heftig. Momenteel gaat het goed op nieuwe medicatie en geniet ik van het leven. Net terug van een heel mooie vakantie en ja, aan het bericht van uitzaaiingen wil je niet denken, maar er blijkt toch leven na dat bericht, al meer dan twee jaar. Heel veel sterkte, en veel succes bij het hervinden van je balans (het blijft balanceren soms hoor!)