Amazone
37 jaar
Noord-Holland
Lid geworden op: 01/07/2018 - 21:15
Offline
Berichten: 0

Het verhaal van Debbie_best

Mijn verhaal

In 3 weken tijd is mijn wereld op z'n kop komen te staan. Eerst de diagnose borstkanker en een week later de boodschap dat ik een uitzaaiing heb op mijn lever. Ik weet nu nog niets over de behandeling die komen gaat of welke keuzes ik moet maken.

Schrijven helpt mij enorm om m'n gedachtes op een rij te krijgen. Daarom hou ik ook een blog bij: https://watoverkomtmijnu.jimdofree.com

Offline
Berichten: 138

Hoi Debbie,

Stuur me even een PB'tje. Ook ik had een solitaire leveruitzaaiing. Ik vertel je graag hoe dat mij vergaan is.

Groetjes,
Kirsten

Offline
Berichten: 159

Het zet echt je hele wereld op zijn kop! Alleen de diagnose al, laat staan dat je ook nog te horen krijgt dat je een uitzaaiing op je lever hebt.

Heel veel sterkte voor de komende tijd met de behandelingen! En dat je maar snel mag weten waar je aan toe bent. Dat is altijd prettig.

Offline
Berichten: 59

Sterkte Debbie mooie blog!

Offline
Berichten: 3791

Van harte welkom Debbie,

Ik hoor steeds vaker dat bij een enkele uitzaaiing er toch curatief wordt behandeld, gericht op genezing: door de uitzaaiing weg te opereren. Is dat bij jou ook besproken? Je hebt het over twee ziekenhuizen, het AvL is ook betrokken? Dan hebben ze die optie ongetwijfeld ook bekeken maar achten ze deze kennelijk niet haalbaar?

Wel zwaar &*(^)%&)%&* dat je in één keer zoveel slecht nieuws kreeg. Ter bemoediging: ik leef sinds november 2015 met uitzaaiingen en voel me goed (met medicatie).