Lid geworden op: 08/05/2005 - 13:45
Offline
Berichten: 60

¨verder

dinsdag, 16 januari 2007

Op 12 maart aanstaande is het alweer 2 jaar geleden dat de tumor uit mijn borst werd verwijderd, dus de eerste gevaarlijke periode is dan voorbij.
De controles van de afgelopen tijd waren allemaal goed en ik moet zeggen dat ik me ook steeds beter ga voelen. De pijn aan mijn rechterborst, oksel en arm worden behandeld door de ortho manueel therapeut, met redelijk resultaat. De opvliegers worden steeds minder en ook mijn conditie is wat vooruitgegaan.
De enige beperking waar ik nog dagelijks last van heb is de vergeetachtigheid! Maar ik ben een goede afnemer van de memoblaadjes, en ze hangen dan ook overal!
Ik lees nog wel regelmatig mee op de site maar heb zelf weinig nuttigs te melden behalve de dagelijkse dingen. Het lijkt me dan ook tijd om mijn weblog te verplaatsen naar de 'oude weblogs'.
Ik wilde jullie nog wel bedanken voor alle steun, lieve woorden, tips en troost. Zonder de amazones was ik er niet zo uitgekomen. Jullie hebben voor altijd een plekje in mijn hart! [kiss]

Liefs,
Marga.

Offline
Berichten: 60

Ik heb vandaag een heerlijke dag gehad! Uitgeslapen, lekker ontbijtje en wat aanmodderen in de tuin. Nog even naar de speeltuin geweest en toen na een dutje in de zon samen gourmetten. Zo heb ik wel vaker van die dagen de laatste tijd.
Ik zit sinds een paar maanden weer goed in mijn vel, ik heb m'n draai weer gevonden! Het had ff wat tijd nodig maar het is er uiteindelijk toch van gekomen.Als je me anderhalf jaar geleden had gevraagd wat ik wilde dan was mijn antwoord dit geweest;

Weer aan het werk, en mijn oude leven weer oppakken.

Maar dat lukte niet echt! Na verschillende pogingen en flink wat inspanning kwam ik erachter dat werken me helemaal niet meer boeide. Ik was lichamelijk ook een wrak als ik een paar dagen achter elkaar gewerkt had. En aangezien ik toch ook het huis schoon wilde houden en genoeg aandacht wilde schenken aan man, kind en vrienden had ik aan 24 uur niet genoeg!
Ik begon steeds meer te balen van mijn ' goeie oude leventje' Ik vond er geen biet aan! En na een goed gesprek met de wederhelft ben ik gestopt met werken en het bevalt me prima.
Ik zorg nu voor ons kind en het huis en vooral ook goed voor mezelf. Als ik geen zin heb om te poetsen doe ik het gewoon niet. Als ik zin heb om heerlijk de hele ochtend te lanterfanten in mijn pyama doe ik dat ook. Een aperitiefje smiddags vind ik ook lekker! Ik ben regelmatig lui en lees weer boeken bij de vleet en ik schaam me er nix voor.
Ik hoef niet meer zo nodig deel te nemen in de race van het leven. Ik doe het een tikkie rustiger, zodat ik ook nog om me heen kan kijken en genieten. Van mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden. Maar vooral van mezelf en van het leven!

Artikelen van marga

jarig
Alleen...
Midlife?
nieuwe start
nieuws
¨verder
APK-bibbers
en verder...
....logie!

Pagina's

Webloggers