Lid geworden op: 13/03/2005 - 17:29
Offline
Berichten: 618

2 jaar verder !!

woensdag, 2 mei 2007

02 Mei 2005............de dag dat de kanker uit mijn lijf werd gehaald.....

02 Mei 2006............1 jaar verder, wat is er allemaal gebeurd.....ppfff

02 Mei 2007............2 jaar verder! 2 jaar alweer, jee wat gaat dat snel en tegelijktijd is 2 jaar nog niet zo lang. Maar 2 jaar kankervrij, jippie!! [dans]

Het gaat goed! :D

Oke, ik ben echt flink in gevecht met mezelf, op zoek naar mezelf en word soms best onrustig van mezelf. :?

Maar als ik naar de borstkanker kijk, ben ik daar wel verder mee. Het verdwijnt regelmatig al wat meer op de achtergrond. Het word anders.................. :wink:
Vergeten zal ik het nooit, dat kan niet :( en dat zal dan ook nooit gebeuren, het zal mijn hele leven in mijn rugzakje mee moeten. Lichamelijk en geestelijk heeft het flink zijn littekens nagelaten. :cry: Mijn vertrouwen is geschaad :cry: , mijn lijf zal nooit meer hetzelfde zijn :? en als persoon ben ik ook veranderd. Maar ik zal het ermee moeten doen..........en dat gaat wel goed komen. :D :wink:

Borstkanker gaat nooit meer uit mijn leven, maar heeft gewoon plots plats een plek in mijn leven genomen..........en dat zal ik moeten accepteren.

De tijd dat ik midden in de operaties en uitslagen zat was zwaar..........maar je komt daar doorheen. Ik moest wel en mensen om me heen maar ook de amazones duwde mijn daar doorheen....huppekee! [kiss]
Daarna word het wat "rustiger" zei iedereen uit mijn omgeving tegen mij. Zo ervaarde ik dat niet :? ...........daarna kwam mijn besef pas en als ik eerlijk ben word dat besef nu ook nog steeds een beetje meer. Het verwerken is nog in volle gang. Terwijl het ook weer op de achtergrond komt allemaal, echt duidelijk vind ik het zelf ook niet hoor....... :roll: [grinnik]

9 juli dit jaar krijg ik mijn knopjes, ik zie daar heel erg naar uit. :D Ik leef daar naartoe en hoop ook echt dat dat weer een beetje helpt het "verwerken" (ik weet dat het nooit "echt" zal zijn, het zit ook meer in mijn koppie denk ik :wink: ).

Vorige week heb ik een geweldig feestje gehad, eindelijk weer een echte dag met een goude randje voor mij!! :D Dat voelde ook wel erg goed! :D Zelfs StamperTje hoor ik nu nog regelmatig tegen mensen zeggen "goh wat is het een tijd geleden dat ik haar zo vrolijk en opgewekt heb gezien". [kiss] (fijn om te horen, door alle ellende voel ik me soms best wel schuldig over alles tegenover hem :oops: :oops: . Hij zegt me vaak genoeg dat ik dat zeker niet moet doen, maar ik weet dat ik niet makkelijk geweest ben. En ook dat het voor hem zwaar is geweest....... Het is en blijft een schatje :wink: [kiss] hhmm :-k misschien is dit nog wel eens een onderwerp waar ik over zou willen schrijven, effe over denken :wink: ).
Op die feestdag kwamen er enkele mensen naar mij toe met de vraag "goh hoe gaat het nou eigenlijk echt met jou??" (in hun ogen las ik hun bezorgdheid en hun vraag daarin "zou het echt weg zijn?" :? . Die mensen kennen mij overigens niet heel goed en zij horen via via alles, dus vandaar voel je gewoon wat ze bedoelen met die vraag.) Ik heb alleen geantwoord, ja hoor het gaat prima. :wink: Een vrouw wilde graag even een "kanker-gesprek" gaan voeren over mij en andere mensen die zij kent met de ziekte. Misschien heel egoïstisch, maar ik kon dat die avond niet opbrengen en had daar geen zin in. Dit was een dag met een gouden randje en even zonder kanker. Dus ik heb het netjes afgerond en lekker doorgegaan met feesten. [dans] Ik was best trots op mezelf!! :wink: Voorheen zou ik zelf ook hele verhalen daarover gehad hebben en nu kon ik genieten zonder daaraan te denken en was er ruimte voor andere dingen. Het heeft me goed gedaan. :D

Ik wil graag bij de inactieve weblogs. Dat voelt wel goed. Ik zal nog wel regelmatig wat updaten, dat gebeurd ook bij de andere "inactieve weblogs" dus...... :wink:

Maar vandaag vier ik dus mijn 2e jaardag! De dag dat de kanker uit mijn lijf verwijderd is voelt voor mij toch meer als een "feestdag" als de dag van de diagnose.
Ik neem er daar eentje op :wink: [champie]

Op naar de volgende............ :D :wink: heel veel jaar! :wink:

Artikelen van Bambie

Webloggers