Amazone
Lid geworden op: 16/01/2006 - 09:02
Offline
Berichten: 453

adventure for life/mamma-walks

donderdag, 7 september 2006

Nog 8 nachtjes slapen en dan is het zover. Mijn sponsor-wandeltocht in Spanje. Ik kijk er enorm naar uit. Aanstaande zondag hebben we nog een bijeenkomst in het Helen Dowling Instituut in Utrecht. Daar zullen ook mensen aanwezig zijn van het programma Kruispunt van de KRO.
Ze zullen in Spanje een gedeelte van onze tocht gaan filmen.
Hiervan wordt dan een volledige aflevering van Kruispunt gemaakt.
Wel spannend allemaal hoor! Het gaat nu opeens allemaal wel heel snel. Vier weken geleden lag ik nog in het ziekenhuis, onwetend of het allemaal nog wel door kon gaan.
Aanstaand weekend vind hier in Waalwijk de tachtig van de Langstraat plaats. Een tocht die ik al twee keer eerder heb gelopen. Dit jaar zal ik er niet meelopen, 80 km lopen heeft veel herstel nodig. Dat red ik niet met een weekje rust :wink: Maar ik zal er wel bij zijn. Ik ga namens de sportschool met anderen flesjes water uitdelen aan de wandelaars. Maak ik het eens van de andere kant mee. Het is altijd een compleet feest.
Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van een meneer die mijn artikel had gelezen in een gezondheidsblad dat hier in de omstreek verschijnt. Hij heeft aan mij gevraagd of ik een muziekcd uit Santiago wil meebrengen.
Deze cd is in Nederland niet te koop. Ik hoop dat ik hem blij kan maken.
Vanmiddag lekker anderhalf uur gewandeld met de hond in de bossen. Vanavond ga ik nog lekker een eind lopen met mijn wandelvriendin.
De teller van mijn vele sponsorbijdragen is tot boven de 5000 euro gekomen. Dit had ik echt nooit verwacht.

Offline
Berichten: 453

Helaas, ik word toch geen bn-er. :wink: Kruispunt gaat toch niet mee naar Spanje. Jammer! Maar ik heb er onwijs veel zin in. Ben mijn spulletjes al aan het verzamelen. Morgen eens kijken of het in mijn koffertje past. Ik kreeg deze week een uitnodiging. Ik moet vanavond om 18:00 uur klaarstaan????? Het voelt wel alsof ik een vrijgezellenavond ga krijgen. Weet dus helemaal niets. Zal best wel geCelly worden [grinnik]
Iedereen weet het, hier thuis, op de sportschool. En ze doen allemaal geheimzinnig. En ik....ik ben helemaal geen Aagje hoor :-w

Offline
Berichten: 453

Om 18:00 uur stonden dus mijn vriendinnen voor mijn neus. Op de fiets gingen we naar een tapasbar waar ook mijn collega's waren. Op de tafel lag een t-shirt met het "mamma-walks" logo erop en een stukje krantenartikel wat ingescand was, harstikke gaaf. Boven de tafel hingen er ballonnen en ook mijn stoel was versierd met[color=violet] roze [/color] ballonnen. Op de tafel lagen er tafellopers waar ze de hele avond met watervaste stift op hadden geschreven. Het was een superavond met de nodige flessen[color=violet] rosé[/color]. Heb nu ook nog wel het gevoel alsof mijn hoofd vol met watten zit. Ga nu even naar school toe, hummel uitzwaaien, ze gaat op schoolreis naar Bobbejaanland!

Offline
Berichten: 453

Hier staan mijn foto's [url]http://www.mijnalbum.nl[/url]
Ik heb nu even geen tijd om verder te schrijven, komt nog wel.
Liefs Celly

Offline
Berichten: 453

[quote="celly"]Hier staan mijn foto's [url]http://www.mijnalbum.nl[/url]
Ik heb nu even geen tijd om verder te schrijven, komt nog wel.
Liefs Celly[/quote]

Ik las dat het niet lukt om de foto's te bekijken, misschien wel via de volgende link:
[url]http://www.mijnalbum.nl/Album=UDKD8XKK[/url]

Als dit ook niet lukt hoor ik het wel

Artikelen van celly

Webloggers