Lid geworden op: 08/05/2005 - 13:45
Offline
Berichten: 60

Alleen...

woensdag, 9 juni 2010

Het is lang geleden dat ik geschreven heb. En er is zoveel gebeurd in die tijd dat ik niet weet waar ik moet beginnen...
Ik ben weduwe, 3 maanden geleden beroofde mijn man, met wie ik 17 jaar samen was, zich van het leven. Hij kon het niet meer aan, was zijn werk verloren, we moesten ons droomhuis verkopen en met ons ging het al een hele tijd niet zo lekker. Hij zag geen uitweg meer en liet ons alleen...geen afscheidsbrief, geen antwoorden op mijn vragen, niks.
Toen we hem vonden was ik in shock, kon het niet geloven. En ik was vooral woedend! Hoe kon hij ons nu alleen laten...hij beloofde me vlak daarvoor dat wat er ook zou gebeuren, hij er altijd zou zijn voor ons en dat we er wel uit zouden komen!
Die boosheid heeft weken in mijn lijf gezeten en toen kwam de man met de hamer. Ik werd overspoelt door verdriet, kon niet meer stoppen met huilen. Ik was hem kwijt... ik kan hem nooit meer iets vragen, met hem praten, hem vasthouden. Ik mis hem, alsof er ook een stukje van mezelf gestorven is.
En hoe leg je je zoontje van 11 uit dat papa niet meer wilde leven? Dat hij de dood verkoos boven ons? En dat ik nooit echt antwoord kan geven op al zijn vragen!
Al die maanden heb ik bij vrienden gewoond maar sinds een week wonen we in een flat, met zn tweetjes. Ik probeer het leven weer op te pakken maar ik voel me zo eenzaam ondanks alle goede zorgen van vrienden en familie.
5 jaar geleden heb ik gevochten voor mijn leven en ben er tot nu toe goed uitgekomen. Maar de angst dat het terugkomt is sinds het overlijden in alle hevigheid teruggekomen! Ik ben nu alleenstaand, geen back-up. Als er iets met mij gebeurd is Axel wees!
Ik probeer moed te houden, sterk te zijn, maar het valt me zo zwaar... ik hoop dat er in dit leven ook nog goede tijden in het verschiet liggen...

tonyjheeta1
afbeelding van tonyjheeta1

Para completar el Replicas de relojes conjunto, Vacheron Constantin ha dado su nueva tienda tradicional Moscú con una Relojes replicas correa en alligator Mississippiensis color negro con una hebilla ardillón de oro blanco de 18 quilates. Tenga en cuenta que esta pieza viene Imitaciones de relojes con un par de mancuernas en oro blanco de 18 quilates, realzados con un color gris pizarra, naturalmente manualmente a mano. 

Artikelen van marga

jarig
Alleen...
Midlife?
nieuwe start
nieuws
¨verder
APK-bibbers
en verder...
....logie!

Pagina's

Webloggers