Amazone
Lid geworden op: 16/08/2009 - 18:11
Offline
Berichten: 37

amazonemand en overige dingen

donderdag, 4 maart 2010

Ik heb een paar dagen nodig gehad om dingen op een rijtje te zetten...
Maar kreeg dinsdag de amazonemand van Spangen, wat een hele grote opsteker was!
Volgens mij is er alles mis gegaan met die mand, maar misschien heeft het zo moeten wezen. Hij kwam nu op het juiste moment....
Mag maar 1 pakje per week open maken... das nou jammer
Iedereen heel erg bedankt, hij is lang obnderweg geweest, maar voelde heel goed. Spangen zelf had de mand vol met bloembollen gezet, blauwe druifjes, narcissen... dus is toch een beetje lente in huis.

Moest de laatste dagen toch een beetje relativeren....Een dochter die zoveel verdriet heeft en steeds banger wordt. Ze komt toch weer thuiswonen, misschien is het voor haar acceptatie ook goed. Nu en met duidelijke afspraken moet dit toch gaan lukken. Misschhien heeft ze dan een idee wat te kunnen doen. En dan Pientjezoon die steeds stiller wordt en dan van zijn zus hoort dat hij er voor mij moet zijn. Ik begrijp alleen niet dat er niemand in mijn familie is die mijn kinderen opbelt om te vragen of het wel gaat :(
Ik heb zelf op aanraden van een amadinnetje maandag rond 1 uur in de nacht smsjes gestuurd naar zussen en vader.
Volgende dag gebeld door 1 zus en vader, Nu deze zus heeft de niet tact van mijn vader geerft... En de oudste zus laat niets horen..

Terwijk ik dit schrijf word ik eigenlijk zo pisnijdig dat ik mijn zus heb gebeld... Neemt niet op, nu dan maar nichtje gebeld
Ik heb gezegd dat ik het te gek voor woorden vindt om net te doen of er niets aan de hand is

Nu na al dit gemopper, grappige ervaring in het AVL met anethesist. Dit is de 4e keer dat ik in 1 jaar geopereerd word. Kan mijn ooroperatie herinneren en moeilijk moeilijk.
Hij vroeg, kan je 2 trappen lopen, steek je tong uit, even hart en longen luisteren. Nee hoor dat is allemaal ok, hopla groen licht/ Maar je komt wel van ver, dus alleen onder begeleiding naar huis ivm hobbels :shock:
Ik zeg joh, we hebben snelwegen en woon in Rotterdam eo dus niet in het boerenland...
En daar zijn ze weer wel heel voorzichtig in, mag ook geen aspirine meer slikken( dat deed ik niet)maar toch
Morgen bel ik naar planning, er zit spoed achter. Nu voor mij ook, toch van belang wat voor tumorcellen dit zijn, zodat ik kan overstappen op iets wat wel wat doet.
Heb ook een telefonisch consult aangevraagd met de oncoloog in het AVL. Ik wil nu volledig over naar het AVL en wil dat hij nu al gaat meedenken, zodat er niet weer tijd verloren gaat. Trek maar wat uit de kast en dan maar ver..
Nu had ik dinsdag een taxi die omdat het niet zo lang duurde gewoon op mij wachtte.... Kijk de privechauffeur zat gewoon in de hal en de dikke mercedes voor de deur :-w

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Passando attraverso Rolex Replica tutte le fasi della produzione, è stato oggetto di cura infinita. Il design è il Replica Rolex marchio esclusivo di stile Patek Philippe. Il Calatrava caso rotondo classico è prodotto nelle officine di produzione dal giallo oro solido, quindi lungo lucidato a mano. Sua forma chiamata Ufficiale riconosce il profilo arrotondato dei lati della scatola e fissaggio cinturino dritto con barre avvitati. 

Artikelen van Pientje

Valreep
Ghanese bruiloft
wijs
Stabiel
Botscan en oogarts
Een jaar na
deel 2
beslommeringen
wat nu
Goed en minder goed

Pagina's

Webloggers