Amazone
Lid geworden op: 16/08/2009 - 18:11
Offline
Berichten: 37

beestenboel

maandag, 19 oktober 2009

Ik heb katten, niet zo slim, want ben er tevens ook nog eens heel allergisch voor. Heb astma, maar ben vreemd genoeg sinds chemo minder allergisch :lol:
Ik had er eerst 1, die als logee meekwam met Pientjedochter. Maar ja, soms blijven logees.
Na een jaar nam ik er nog 1, was wel zo gezellig voor die ander.
Dus had ik Does en Jet. Maar jet was een vreselijke slettebak, werkelijk alle katers binnen een straal van 30 kilometer hebben hier in de tuin gelegen.Dus Jetje kreeg een nestje van 3, waarvan ik er 2 hield. zusje en teun. jetje heeft nog een nestje gekregen waar ik niets van heb gehouden
Tuurlijk hebben we nog een heleboel namen op het leesplankje, maar het is wel vreemd als je je katten roept en je roept weide of schapen ofzo.
Al hoewel ik een vriendin heb die mijn poezebeesten voor het gemak allemaal vuur noemt
Affijn zusje en teuntje zijn 5 jaar lang binnenkatten geweest. Ze sliepen met zn allen op 30 vierkante centimeter.
Dikke mik dus
En toen werd Pientje ziek en werd het hier oorlog
De hele leesplank moordde elkaar zowat uit. Dus heb ik besloten om zusje en teuntje buiten te laten onder voorwaarde dat uiterlijk 6 uur de deur op slot gaat.
gek genoeg luisteren ze hier heel goed naar, [size=59]of ligt het dan toch aan die lekkere zakjes???[/size]En eigenlijk was er geen ruzie meer en ging alles ok....Tot vorige week
Voelden toch aan dat Pientje zich niet zo jofel voelt
Sinds vorige week loopt Teun de hele dag te gillen, wil geen knuf meer en zit in een hoekje te bibberen. Alhoewel ik dit wijt aan het feit dat pientjezus dit weekend het nieuwe paard van haar dochter nadeed als die over een viaduct moet ( als mijn paard zulke geluiden maakt, zou ik er eens naar laten kijken)
Teun schoot toen helemaal in de stress en heeft 3 uur met een dikke staart rondgelopen.
Tot vannacht.... mijn positiviteit was een beetje op. Word ik vannacht wakker gemaakt door een teuntje die met een pootje over mijn hoofd strijkt. Om vervolgens onder het dekbed te schieten en de rest van de nacht stijf tegen mij aan te liggen
We zijn dus weer vriendjes

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Una grande invenzione Replica orologi per quali Patek Philippe ha ricevuto due brevetti nel 1949 e il 1951, e che Repliche Rolex rimane ancora all'avanguardia. Combinato con la spirale che spiromax Patek Philippe brevettato, fabbricati in Silinvar, materiale non magnetico brevettato, questo equilibrio aiuta anche a incrementare ulteriormente la precisione del movimento e la sua affidabilità a lungo termine. 

Artikelen van Pientje

Valreep
Ghanese bruiloft
wijs
Stabiel
Botscan en oogarts
Een jaar na
deel 2
beslommeringen
wat nu
Goed en minder goed

Pagina's

Webloggers