Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 227

Botox....

dinsdag, 22 juni 2010

Gisteren was ik voor contrôle van mijn laatste operatie bij de plastisch chirug.
De littekens die nog steeds behhoorlijk en pijnlijk trekken aan de grote borstspier, zullen niet meer veranderen, ook niet na speciale huidtherapie....heb ik weer pppfff...
Ik kon kiezen uit twee oplossingen een operatie of botox injecties in de borstspier....natuurlijk heb ik voor het laatste gekozen en blijft de operatie op de plank (moet ik niet aan denken).

Ik heb op de site gezocht of er iets stond over botox injecties ter bestrijding van littekens op deze manier, ik heb echter niets gevonden.
Is er iemand die hier informatie over heeft?

Offline
Berichten: 227

Ik heb al maanden een zeer pijnlijke pols, de HA heeft foto's laten maken omd at ik nogal eens iets spontaan breek, er zat ook een verdikkinkje.
De uitslag...niet gebroken, dus heb ik het maar een poosje aangekeken.
De pijn wordt echter erger en de verdikking dikker, een soort van bult op een bot.
Nu ben ik terug naar de HA geweest, ik trof het niet want hij was met vakantie en ik kreeg een HA in opleiding, ze had geen idee wat het was en wilde weer foto's laten maken, maar ik wilde geen straling voor niets.
"k begin me wel weer eens ongerust te maken dus ik opperde of het niet weer een uitzaaiing kon zijn pppfff... ze keek of ze vuur zag branden en zei dat ik dat dan maar in het AVL moest gaan vragen, ik gebeld en het voorgelegd aan de assistente van de onc.chirurg, ze vond dat ik dan toch maar even langs moest komen, dus heb ik voor maandag om 12.00 een afspraak...hopelijk lacht hij me uit....
Ik wil zo graag zonder extra zorgen op vakantie..

tonyjheeta1
afbeelding van tonyjheeta1

Para completar el Replicas de relojes conjunto, Vacheron Constantin ha dado su nueva tienda tradicional Moscú con una Relojes replicas correa en alligator Mississippiensis color negro con una hebilla ardillón de oro blanco de 18 quilates. Tenga en cuenta que esta pieza viene Imitaciones de relojes con un par de mancuernas en oro blanco de 18 quilates, realzados con un color gris pizarra, naturalmente manualmente a mano. 

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers