Amazone
Lid geworden op: 16/08/2009 - 18:11
Offline
Berichten: 37

Chirurgie

vrijdag, 3 september 2010

Gisteren moest ik dus het e.e.a laten wegsnijden bij mijn chirurg. Voordat ik het hier over heb moet ik wel iets toelichten.

[i]Begin februari 2009 ging ik naar de huisarts in de veronderstelling dat ik weer een cyste had, dat er een deuk zat, maakte het een beetje vreemd.
Ook mijn (bij)huisarts, zij zit erbij, maar gelukkig word je er niet van, dacht dat het een cyste was..
De dag erna zat ik bij een arts, die een punctie nam en vast overtuigd was dat het een cyste was... De zelfde week meerdere onderzoeken en op vrijdag kreeg ik de uitslag. Ik was alleen en die arts die zei, je hebt kanker... Vervolgens liep hij snel weg, er kwam een andere arts en die vertelde dat ik kon kiezen tussen gedeeltelijk weghalen of amputatie..
Ik werd opgevangen door de mammaecareverpleegkundige, de maandag erna moest ik terugkomen.
Na dat weekend kwam ik terug en zij keek naar mijn borst, riep een nieuwe chirurg B erbij
T4 tumor, ik had het helemaal gehad, er was zoveel mis gegaan, na second opinion, gaf ik aan dat hij de enige was die in mocht snijden. Ik heb bewust gekozen voor het verwijderen van mijn schidwachterklier voor de chemo, anders werd het volledig okseltoilet. Ik liet mijn borst markeren, gewoon om het gewoon in eigen hand te hebben.....
Begin juli vorig jaar is mijn borst geamputeerd, maar hij behandelde mij gewoon met... respect?[/i]

Gisteren mocht ik naar hem toe, voor die plekjes...
hij keek naar me en zei dat het verdovingen werden en geen roesje.
En eigenlijk hebben we alleen maar lopen geinen. Dit was zo een tegenstelling tov vorige week :shock: Natuurlijk werd ik er niet gelukig van, maar de verpleegster die erbij was kende ik ook en we hebben zo gelachen
Enfin, de hele handel is opgestuurd, we zien wel
Die op mijn pols wordt wel megadik en rood maar we gaan van het goede uit :D

tonyjheeta1
afbeelding van tonyjheeta1

Este reloj, limitada Replicas Relojes a 30 copias, cumple con los requisitos de la Poinçon de Genève. En el corazón de su Relojes Imitacion caso es mejor que la ultra delgada cuerdo 1120. Desarrollado y fabricado por Vacheron Constantin, se gana en una frecuencia de 2,75 Hz Imitaciones de relojes (19'800 vibraciones por hora) y tiene una reserva de marcha de 40 horas. Los principales planos de movimiento tienen una cuidada decoración en "Côtes de Genève".  

Artikelen van Pientje

Valreep
Ghanese bruiloft
wijs
Stabiel
Botscan en oogarts
Een jaar na
deel 2
beslommeringen
wat nu
Goed en minder goed

Pagina's

Webloggers