Lid geworden op: 25/11/2005 - 10:49
Offline
Berichten: 158

De metamorfose...............

vrijdag, 3 maart 2006

Vannacht niet zo best geslapen, wat zag ik op tegen de afspraak bij de kapper vandaag. Heel gek, maar ik was zenuwachtiger voor de kapper dan voor mijn amputatie. De gedachten dat ik nu een totaal ander mens zou gaan zien s'morgens in de spiegel. Een beeld wat bij ziek zijn hoort bij kanker en bij chemo's. Ik ben deze keer ook alleen gegaan omdat ik dit in mijn eentje wilde ervaren en me niet wilde laten beinvloeden bij de keus van mijn pruik. Toen ik kwam kreeg ik eerst een half uurtje in mijn uppie met allerlei pruiken, ik mocht wat gaan rommelen, passen en kijken in de spiegel. In de spiegel zag ik een bang mensie zitten, wachtend op de tondeuse.............Eddy de vakman zag de paniek in mijn ogen, en zei me: 'je zult zien dat het meevalt, jouw gezicht kan goed kort haar hebben'. Hij ging aan de gang, en in de spiegel zag ik een ander mens verschijnen, maar ze maakte me niet bang, ze toverde een lach op mijn gezicht :lol: Ik heb een hoofd zonder hobbels of deuken, en weet nu dat ik straks als er weer een paar cm op mijn hoofd staat, met een gerust hard mijn pruik af zal gaan zetten.
Mijn voorkeurs pruik werd op mijn hoofd gezet, wat bij geknipt en ik zag weer mezelf zitten zoals voor de kennismaking met de tondeuse. Nu met een iets ander kapsel maar met een heel opgelucht gevoel.
De kapsalon waar ik was maakt nooit reclame voor hun werk met haarwerken, maar doen dit al tig jaar en gewoon door mond op mond reclame hebben ze al heel wat mensen aan het juiste haarwerk geholpen.
Ikkes bedankt voor de tip en Eddy hartstikke bedankt voor je begrip en vakmanschap !! Hier zit een blij mens, weer een fobie overwonnen :wink:

Via deze link kunnen jullie mijn metamorfose van vandaag bekijken.

http://members.home.nl/noanoir/