Amazone
Lid geworden op: 16/08/2009 - 18:11
Offline
Berichten: 37

De uitzondering op de regel

dinsdag, 1 december 2009

Vandaag naar oncoloog geweest, hij had nog geen brief gehad van het AVL ivm 2nd opinion.
Maar ik heb het verhaal even verteld. Ik vertellen dat ze er plastic tussen willen zetten. Hij had er nog nooit van gehoord, in ieder geval niet in Nederland. Maar zei ik, als ik er wat procentjes door binnen sprokkel, dan is het wel heel stoer om je te laten plastificeren. Maar dan moet ik wel een petscan. No problemo, wordt nu aangevraagd en heb hem dan heel snel waarschijnlijk.Notificatie....as donderdag :shock:
Onc gaf ook aan dat ze dan meer hotspots kunnen vinden, ja maar dan weet ik ook dat deze behandeling niet werkt. Ook het opereren zal in Amsterdam plaats moeten vinden. Heb wel mijn onci gezegd dat ik bij hem blijf.

Ik heb ook een afspraak gemaakt met mijn chirurg, even technische details doornemen, laat hij maar gaan googlen op plastificeren. En insiders weten dat dit een uitgelezen kans is om naar de chirurg te moeten :oops: Mijn complimenten voor 2 artsen binnen dit ziekenhuis die zo voor 100% achter mij staan

En dan mijn tumormarker..... is gezakt :shock: sterker nog, nog nooit zo laag geweest. Vorig jaar aug in de 50, november 75 ofzo. Januari 110, na 3 chemo's 59, na 5 chemo's 60 en nu 47.
Ik reageer gewoon anders dan anderen, chemo, tamoxifen, APD, herceptin,uitzaaiingen
Alles is anders dan gemiddeld
Uitzondering op de regel, het onmogelijke mogelijk maken :D

Offline
Berichten: 37

Dit is wel heel heftig, donderdag al petscan,Volgende week uitslag [-o<
Jongens maak 2009 een beetje beter
Overtreffende trap wil ik niet

Offline
Berichten: 37

Het is definitief, 16 december gaat door..., vanmorgen werd ik gebeld. Mag 10 uur van tevoren niet meer eten en drinken, beetje ouderwets dacht ik zo

Of mijn petscan moet zulke slechte berichten opleveren, gaan we gewoon niet van uit.
Vanmorgen naar de chirurg geweest en gesproken over het verwijdren van aangetaste stukken rib.Hij was niet verbaasd, gaf aan dat in Nederland, welliswaar experimenteel, er soms gekozen wordt voor zeer rigoureuze ingrepen
Hij ging vakliteratuur er op naslaan en informatie inwinnen. Hij gaf aan dat hij een specialisatie had op het gebied van trauma chirurgie.
Bij ernstige autoongelukken worden soms ook hele ribbenkasten vervangen. Hij zei dat hij het aandurfde, volgende week donderdag belt hij me voor zijn vakantie over zijn bevindingen. En ik denk dat als hij het aandurft ik mij door hem laat opereren als dit mogelijk is.
Heb alleen sinds een paar dagen last van mijn ribben aan de andere kant. Is er niet ingeschoten maar langzaam erger geworden.
Dit maakt het wachten op de uitslag extra lang :shock:

Offline
Berichten: 37

Durf bijna geen bericht te plaatsen :shock:
Na 2 weken in een volledige ribkramp te hebben gelegen, gaat het gewoon iets beter
Het blijft afwachten tot dinsdag, misschien kan dan iemand mij meer vertellen over welke rib
]
En wat we nu gaan doen, kom op, wat nu experimenteel
Gewoon leven

Offline
Berichten: 37

Had vandaag de primeur voor de boeren kerstkaas bij de kaasboer. zo gruwelijk lekker
Een kaas van 60 kilo moest geslacht worden en dan trek ik mijn hoekomikdewinterdoorzonderkerstkaas gezicht op,tja en dan doen ze het toch
Grappig, was ook iets symbolisch
2010 wordt de primeur voor mijn ribjes in Nederland............
had tenslotte ook primeur in de kaas :D

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Il movimento è richiesto Repliche orologi, inoltre, dalla sua grande raffinatezza estetica, come dimostra un rapido Orologi replica sguardo attraverso il trasparente avvitato dispone di un vetro zaffiro. Ponti e de Haan, finemente disegnate, sono decorate con il famoso Côtes de Genève. I bordi dei ponti sono smussati e lucidati a mano. Patek Philippe si sta attuando una tecnica particolare che è innanzitutto dare. 

Artikelen van Pientje

Valreep
Ghanese bruiloft
wijs
Stabiel
Botscan en oogarts
Een jaar na
deel 2
beslommeringen
wat nu
Goed en minder goed

Pagina's

Webloggers