Lid geworden op: 30/10/2004 - 16:23
Offline
Berichten: 144

Ditjes en datjes

maandag, 18 december 2006

Alles gaat goed met me. Ben sinds een paar weken weer fulltime aan het werk en dat gaat goed. Wel wat vermoeid (natuurlijk) maar verder alles goed.

Ben ook weer druk met van alles en nog wat in mijn huis. Dit keer is de bovenverdieping onder handen genomen, hebben Midi en ik van kamer geruild en zijn we nu in de gang en met de trap bezig, wat bijna klaar is trouwens. Morgenavond wordt het afgemaakt. Ik heb ook nog een nieuwe voordeur en een nieuwe achterdeur besteld. Deze komen half januari en dan is de metamorfose van mijn huis klaar. Nu nog mijn eigen metamorfose :wink:

Verder heb ik een date gehad! En het was best gezellig........maar ik ben er niet klaar voor, niet aan toe. De man werkt bij mij in het gebouw en hij schijnt mij erg leuk te vinden (waarom weet ik ook niet!) In ieder geval, we kwamen aan de praat en door wat geginnegap en gegein heen en weer en door toedoen van wat van zijn collega's had ik ineens een date met hem. Maar ja, de man is wat ......hoe zal ik het zeggen. Heftig? Weet niet of dat het goede woord is. Hij ziet er heel stoer uit, een echte Rotterdamse havenarbeider van 2 meter lang en 1 meter breed, hele kale kop, piercing door zijn wenkbrauw. Best wel stoer zal ik maar zeggen. En dat stond dus ineens naast mijn bureau met een doos bonbons ........... :shock:

Enfin, we zijn uit geweest en het was echt gezellig en leuk maar ik kreeg het er helemaal benauwd van. Ik moet niet denken aan een relatie, ik ben zo met mezelf bezig geweest (en nog!), ik leef naar de volgende operatie toe, ben met mijn huis bezig, en wil mijn caravan ook nog een metamorfose geven. En dus heb ik een "het ligt niet aan jou maar aan mij" verhaal opgehangen.

En waarom ik dat gedaan heb is me nog niet helemaal duidelijk. Of eigenlijk wel......ik ben bang om afgewezen te worden vanwege mijn borstkanker. De man is eigenlijk precies wat je hoopt dat een man zou zijn. Hij is attent, lief, aardig, hij belt, hij sms-t, hij geeft me aandacht, laat duidelijk blijken me leuk te vinden. En ik heb het afgekapt omdat ik bang ben. Hier had ik toch nooit rekening mee gehouden, dat iemand mij ooit nog eens leuk zou vinden.

Offline
Berichten: 144

Lieve dames,

Jullie hebben me aan het twijfelen gebracht of aan het denken gezet, hoe je het ook noemen wilt :wink:. En omdat ik toch het type geen woorden maar daden ben heb ik vandaag de daad bij het woord gevoegd en hem aangesproken! Jawel, stoere ikke 8) . We hebben het nog nergens over gehad maar de eerste stap is (weer) gezet...........De deur staat weer op een kier. Ik laat me toch zeker niet klein krijgen door die borstkanker :wink: .

Ik wil jullie allemaal alvast hele fijne dagen wensen, want wij gaan er een paar dagen tussenuit. Lekker met vrienden (24 maar! :D ) naar het mooie Limburg. Morgenavond heb ik nog een Kerstdiner van het werk en vrijdag gaan we weg. Woensdag na de kerst zijn we weer terug en dan meld ik me weer.

Wordt vervolgd (hoop ik)...... :wink:

Artikelen van Lucky1963

5 jear survivor!
4 Year survivor
Weblog
3 year survivor
Midi wordt Maxi
Stoere man
Ditjes en datjes
two year survivor

Pagina's

Webloggers