afbeelding van goudblok
Amazone
Lid geworden op: 31/08/2004 - 11:53
Berichten: 3539

ff off topic

maandag, 17 januari 2005

[color=indigo]ff helemaal offtopic....

Mijn handeltje lijkt als een speer te gaan...
De zonnehemel wordt flink op geboden.
Ik moet zo even een mailtje sturen naar iemand die wil komen kijken.

En de babykamer van kleintje goudblok zet ik er net op. Binnen een uur 3 reacties. Waarvan er dus één een bod heeft gedaan en woensdag komt kijken en hem direct mee wil nemen. Naaahhhh
Wel voor een goede prijs als je nagaat wat het ding gekost heeft maar dat weet je.[/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]ff off topic...

De babykamer is weg. En Karin het viel mee. Toen jij het van de week schreef moest ik even slikken maar ik ben niet emotioneel geworden.
komt nog misschien maar nu het nieuwe bed er staat en de nieuwe kast is het een hele andere kamer.

ik moet nog on topic schrijven maar eerst mijn jurk af maken.[/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo][b]De jurk is af![/b] :D :D :D [/color]

[color=blue]Ik ben morgen vreselijk "over dressed" maar kan mij het schelen.
Ik sta tenslotte ook in het middelpunt van de belangstelling (samen met mijn mannen) dus maakt het uit dat ik nogal opval tussen de rest van de mensen :roll:

Nou trekken mijn mannen alle twee een nette spijkerbroek en een overhemd aan dus die zullen iets minder “schitteren” al heeft mr goudblok een echt “feest” overhemd gekocht en ziet mijn kleinste mannetje er altijd schitterend uit in een overhemd (hihi hij heeft ook een mini stropdasje en een strikje (pinkelhoutje) voor de kerstdagen.

Maar goed ik ben dus bijna klaar voor morgen. Nog wat laatste dingen doen en regelen. Zoals het branden van “a band new day” (dank je Asmas) op een cd-tje.
Maar dan ben ik helemaal klaar om te beginnen
Aan de eerste dag van de rest van mijn lange leven (klinkt dat dramatisch?)

Al vanaf mei heb ik gezegd als dit allemaal achter de rug is geven we een groot feest. Ik heb er vaak aan gedacht op moeilijke momenten. Mr goudblok heeft me wel eens helpen herinneren als ik ’s nachts over de wc pot hing. Een jaar lang dus waarin je een beeld in je hoofd creëert van zo’n feest. En dan nu wil ik het ook zo hebben.
Een beetje zoals mijn trouwfeest. Toen had ik ook alles tot in de puntjes voorbereid maar kon ik er op de dag zelf echt van genieten. Dit is net zo iets.
Allemaal veel sneller geregeld en misschien iets emotioneler maar ook best belangrijk. Voor mij dan. Dus ik denk dat het goed met me gaat :wink: ik kan me weer druk maken om kleine relatief onbelangrijke dingen. En dat is toch het teken dat je begint weer een beetje normaal te doen. Toch?

Alleen die chemobrains….

Dit is mijn laatste off topic berichtje voorlopig.
(nou ja misschien horen jullie nog hoe het was)[/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]op veler verzoek.... [/color] [color=indigo]en hier kan je mooi op zien dat de stof twee kleurig is...[/color]

[img]http://www.xs4all.nl/~robblok/assets/images/jurk.jpg[/img] [img]http://www.xs4all.nl/~robblok/assets/images/toespraakachter.jpg[/img] [img]http://www.xs4all.nl/~robblok/assets/images/knal_kl.jpg[/img]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]Zo nu zal ik eindelijk eens een deel van het mailtje neer zetten wat ik zondag al had geschreven maar dat helaas in de prullenbak was verdwenen toen mr goudblok mijn computer uit deed (ik zat boven achter een andere).

Het is een beetje dubbel om nu heel vrolijk off topic te gaan schrijven terwijl andere Amazones het zo moeilijk hebben maar ik houd mij vast aan de herinnering dat ik het fijn vond de “gewone” verhaaltjes in de kroeg te lezen toen ik zelf erg ziek zwak en misselijk was. En Amazones die het moeilijk hebben zullen niet zo snel topics gaan lezen die off topic heten als ze dat niet kunnen hebben toch?

Ik wilde even een foto neerzetten van de gouden thee boom die ik heb gekregen van de Amazones die op mijn feest waren (en van één die er niet was).
Echt heel mooi gedaan (Karin de crea zeker?) En de teksten waren erg leuk al kwamen sommige me wel erg bekend voor :wink: Kleintje goudblok vind vooral de foto van Schnappi leuk. De boom staat nu op het nieuwe dressoir. Mooi in het oog en uit de buurt van peuterhanden :D [/color]

[img]http://www.xs4all.nl/~robblok/assets/images/kado_amazones_klein.jpg[/img]

[color=indigo]En ik zal ook even uit de doeken doen wat er bij zat. Een bon voor een onderhoudsbeurt :) Ik citeer : “ Geen Adonis en Jason, maar een gezellig kwekkende vrouwelijke schoonheidsspecialist” Dus meiden jullie praten wel over een drukpuntmassage maar ik krijg hem :wink: hmmm als ik me heb laten verwennen zal ik hier uitgebreid vertellen hoe het was !!! [/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]Weer even off topic…

Donderdag zijn mr goudblok en ik naar Tilburg geweest voor het concert van Apocalyptica. Ik zal jullie mijn ervaringen met de inwoners van Tilburg tijdens mijn zoektocht naar een betaalbare parkeergelegenheid besparen (al was het alleen maar omdat ik er nog steeds ziek van ben als ik aan het bedrag denk ).

Ik had een leuk wit jasje aangedaan (net zo één als op de cosmo foto) met daaronder een leuk fel gekleurd en gestreept T-shirt. Voor het begon zouden we eerst uit eten gaan maar om te weten waar het was, en om te vragen hoe laat de deur open zou gaan, gingen Mr goudblok en ik even bij de “poptempel” kijken.

Daar zaten een aantal mensen tussen de dranghekken voor de deur. Zwart. Kleren zwart, haren zwart, ogen zwart … Pfff liep ik daar in mijn leuke witte jasje.

Mr goudblok en ik gingen eten. Een leuk restaurant met mooie aankleding en aardig eten. Wel leuk was dat de heren van Apocalyptica op het terrasje tegen over ons kwamen zitten. Wat een stuk minder was, was mr. Goudblok die bij iedere hardrocker in het zwart of iedere gothic (sommige met rood haar andere met zwart) die langs kwam lopen zei “die gaat er ook heen” hij had lol. Ik niet. Hij was in een zwarte broek, zwart shirt en donker paars overhemd. Ik zat daar met mijn pipo de clown shirtje en bedacht wat ik kon doen om niet het stralend witte middelpunt te worden in die zaal vol zwart geklede mensen. Beetje boos op mr. Goudblok dat hij niets had gezegd toen ik hem vroeg wat ik aan zou trekken.

We sloten aan in de rij van zeker 100 meter die er inmiddels voor de zaal stond. We zijn de hele rij langs gelopen en ik heb precies 1 blauwe broek gezien. De rest … jullie weten het inmiddels :(

Binnen zijn we naar boven gegaan. Mooi plekje op het balkon waar ik kon zitten tot het concert begon en ook nog wat kon zien toen ik tijdens het concert ging zitten.

Het concert was mooi, leuk ach gewoon vet zoals ze op dit moment zeggen (ik mag de woorden onwijs en gaaf van mr. Goudblok niet gebruiken maar nog even en die zijn weer in).

Het poko-en op de vloer beneden ons verbaasde me behoorlijk. Ik dacht iedere keer ze gaan matten maar nee hoor net zo plotsklaps als het begon was het ook weer afgelopen.
Bijzondere ervaring. Maar als ik ooit nog naar zo iets toe ga dan trek ik lekker iets zwarts aan :wink:

Nog even voor de duidelijkheid, Apocalyptica is een groep van 3 mannen (soms 4 maar donderdag 3 omdat er één ziek was) die op cello rock muziek spelen. Ik zelf vind “faraway” een erg mooi nummer maar dat is één van de rustige nummers. Mr. Goudblok heeft dit nummer heel vaak gedraaid waardoor ik het lekker mee kon zingen (de meeste liedjes zijn zonder zang of van een andere groep , zoals bijvoorbeeld Metallica).
[img]http://www.photomania.nl/pages/portfolio/concerts/31032005apocalyptica/3... [img]http://www.photomania.nl/pages/portfolio/concerts/31032005apocalyptica/3... [img]http://www.photomania.nl/pages/portfolio/concerts/31032005apocalyptica/3...
Ik wilde even een link plaatsen zodat de liefhebbers konden luisteren maar die doet het niet. Nu is het te laat ik probeer het later nog wel eens.

[url]http://www.apocalyptica.com/releases/faraway.php[/url][/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=darkred]De vakantie komt er aan! eindelijk.
vorig jaar zouden we op 15 mei vertrekken naar Içmeler Turkije. Helaas kreeg ik een week eerder te horen dat het echt heel erg foute boel was en werd ik opgenomen voor de amputatie. Mijn schoonouders zijn onder behoorlijke dwang van ons toch gegaan maar ik lag in het ziekenhuis en onze reis werd geannuleerd. Ook een geplande trip naar vrienden op Malta ging niet door. Geen vakantie dus. Dit jaar gaan we er weer voor. Zelfde vakantie een jaar later. De oppas voor huis en goudvis zijn geregeld. Hotel en vlucht weer geboekt.
[b]Turkije here we come ![/b][/color]

[img]http://www.marmaris-hotels.net/marbas/marbas_r3_c2.jpg[/img]
[url]http://www.marmaris-hotels.net/marbas.htm[/url]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]Even snel een berichtje.
We hadden een klote vlucht met een spaanse maatschappij in een Argetijns vliegtuig. We vertrokken al 2 uur te laat en de service aan boord was beneden peil maar goed we zijn aangekomen. (Martinair kan een klachten brief verwachten)

Het weer is heerlijk. Het zeewater aan de koude kant maar te doen.
Kleintje goudblok vermaakt zich prima en heeft het erg naar zijn zin.

Ik tracht heeel erg me te ontspannen wat soms lukt en soms niet. De pleisters op mijn arm heb ik er vanavond afgehaald(hahah nu kan ik zien dat ik wel een beetje bruin ben ondanks factor 30 en alleen maar schaduw). De rest zit nog.
Ik heb veel last van mijn bekken. Mijn arm werkt gelukkig wel mee maar mijn bh zit af en toe te strak en daar baal ik van. Nu draag ik af en toe een bikini topje i.p.v. een BH omdat dýe wel goed zitten.

Ik denk veel aan sommige Amazones. Bijvoorbeeld onze sjaaltjes goeroe (want wat zie je er hier veel :D ) Maar denk ook af en toe helemaal niet aan jullie :wink:

Ik ga nog even mijn mailtjes lezen.
Doeiiiiiii

oja voor Erica;
hýt toytsenbýrd hyer ýs lastyg maar hýt luyt wel :wink: [/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=blue]Een vakantie verslag vroegen jullie.
Tja wat zal ik schrijven, het is een mooi land met hele vriendelijke mensen, mooi weer en lekker eten. Het is vele malen schoner dan Tunesie of Egypte en de mensen in de straten zijn in Içmeler veel minder opdringerig. Als ze je binnen roepen en je zegt nee nemen ze daar genoegen mee. Nou moet ik zeggen dat ze een wet hebben tegen “hasseling” lastig vallen zeg maar.
We hebben ons erg vermaakt. De eerste week bijna niets gedaan. De tweede week zijn we naar Rhodos geweest en wilde we een halve dag boottocht maken maar die morgen regende en onweerde het dus hebben we die gecanceld. Ook weer zo netjes. We kregen zonder problemen of gezeur ons geld terug.
Omdat het heerlijk weer was (steeds een graad of 30-32) heb ik voornamelijk in de schaduw gezeten. Zwemmen deed ik met een speciaal shirt aan (met klein kraagje). Toch ben ik nog wel een beetje bruin geworden. Op mijn arm zie je een klein beetje kleur verschil waar de tape tegen de oedeem zat. Op mijn rug is het verschil wat duidelijker. Maar goed ik ben een stuk minder wit en heb dus ook een veel gezondere kleur.
Mijn arm heeft geen problemen gegeven. Tuurlijk voel ik hem wel maar dat is goed gegaan. Ik heb het balans gevonden.
Dat er ook nog wat hobbels waren is niet meer dan logisch denk ik maar wel een tegenvaller. Maar daarover meer in het andere topic.
Wat betreft de vakantie ik kan Içmeler van harte aanbevelen. En als je naar Içmeler of Marmaris gaat dan is een bezoekje aan de bar onder/voor ons hotel (Liberty heette vroeger anders en staat ook in de reisgidsen) ook aanrader. De jongens van Liberty doen er echt alles aan om je een fijne tijd te bezorgen. En de cocktails zijn heeerlijk :wink:.[/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]Op verzoek van o.a. Swissy hierbij een verslag van ons galafeest vrijdag in Chateau St. Gerlach.

Het was leuk vrijdag. Maar het viel ook een beetje tegen.
We hadden hoge verwachtingen. Vooral gebaseerd op de kosten maar ook omdat het een restaurant met een "ster" betreft.

De omgeving was mooi. Als je naar Houtem toe rijdt heb je het idee al in België te zijn.

De kamer was in een oud bijgebouw van het kasteel. De kamer was niet bepaald groot. We zaten onder het dak met van die houten balken. Mr. Goudblok wilde douchen maar er liep zo’n balk precies boven het bad. De douche hing net onder zijn kin en hij kon niet rechtop staan omdat hij dan klem zat onder de balk. Door de knieën om te douchen dus. Wel lachen achteraf maar voor zo’n duur hotel wel erg knullig.

In de kaart stond dat er een "preuvemint" zou zijn in het klooster gedeelte.
We bleven helaas in de tuin en de tuinkamer (nieuwbouw) en na de verassende amuses kwam er een heel uitgebreid koud buffet die als voorgerecht dienst deed.
Eigenlijk niets bijzonders. Wel lekker maar niet wat we verwachten. Daarna werd er in de tuin ge-BBQt. Ze hadden eerst alles op de gril gebakken en dat werd op de BBQ opgewarmd. Alleen een beetje kort zodat het allemaal net niet warm was.

Het toetjes buffet was wel erg lekker.

Wat de kleding betreft. Bijna alle heren waren in smoking (ik zag er een stuk of drie in zwart pak maar wel met vlinderdasje). Maar de dames waren lang niet allemaal in gala. Heel veel waren niet in het lang of niet in jurk. Gelukkig waren er wel meerdere met sjaal.
Ik was keurig in vol ornaat naar benden gegaan maar had voor de zekerheid wel een tasje meegenomen (het fototoestel was een mooi excuus). Daar verdwenen al snel mijn dure handschoenen in. De sjaal heb ik wel omgehouden. Eigenlijk stom, tenslotte was ik niet de gene die niet correct gekleed was maar goed.
Helaas hebben we geen foto van ons tweeën.

Het feest was in de zelfde zaal. Er was een band en hoewel het best wel gezellig was vonden we ook dit niet erg bijzonder (niet "gala" als je dan begrijpt wat ik dan bedoel).

De volgende morgen hebben we gedoucht en gingen we naar beneden voor het ontbijt. Dat was werkelijk heerlijk. Het ontbijt was een 5 sterren hotel waardig.

Daarna zijn we gaan zwemmen en naar de sauna geweest. Turks stoombad ging prima en ik ben daarna nog 5 minuten in een 90 graden sauna geweest.
Dit is helemaal goed gegaan. Niets staat dus mijn eerste sauna bezoek “na” in de weg.

Weer douchen en dan mijn haren een beetje netjes maken en op naar hoofddorp voor de fotosessie van Pink Ribbon.[/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]ik ga vanmorgen even naar Cuba en Jamaica.
mijn cooördinatie centrum schijnt te zijn opgeheven dus ik ben benieuwd of ik nog wat kan doen. ik heb geen idee. anders ga ik gewoon even kijken naar de opbouw van het aquacorso ofzo.

voor wie ook wat wil zien van Sail

klik hier [/color] :arrow: [url]http://sail.tiscali.nl/[/url]
klik op de webcams.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]De kogel is door de spreekwoordelijke kerk...

Oma gaat voor de operatie met stoma en eventueel de daaropvolgende chemo.

In de week van de 14e wordt ze geopereerd en aangezien ze van de laatste twee operaties wonderlijk snel was hersteld (binnen 1 a 2 dagen is heel snel voor iemand van haar leeftijd) verwacht de arts dat ze (mits er geen complicaties optreden) met een week of twee weer naar haar eigen (aanleun)woningkje kan.

Ik had graag gehad dat ze zich nog door het VU zou laten adviseren maar begrijp wel waarom ze zo veel vertrouwen heeft in de arts van het streekziekenhuis (ik wou dat ik dat ook had :roll: )

In ieder geval gaat ze er voor en daar ben ik blij om.

Ze heeft de kanker 50 jaar geleden klein gekregen... [size=50](al is deze kanker waarschijnlijk een gevolg van de bestraling toen)[/size] gaat vast nog eens lukken.[/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Off topic heet dit onderwerp en meestal schrijf ik hier over (leuke) dingen waar ik op het forum over gesproken heb.
Dingen die niets met borstkanker te maken hebben maar alles met mij en hoe het met mij gaat.
Mijn vakantie, uitjes, mijn famillie.

Mijn famillie houdt me bezig....

Ik schreef eerder in dit hoekje omdat het met oma niet goed ging. Daar gaat het gelukkig nu weer erg goed mee. Al heeft ze een behoorlijk jasje uitgedaan en durft ze nog niet te komen logeren omdat ze bang is dat ze zelf de nachtstoma niet goed aanbrengt.
Ze is ruim een jaar verder inmiddels 88 en blij dat ze nog leeft.
Ze heeft er weer een achterkleindochter bij (mijn zusje heeft weer een dochter) en ze kan echt enorm genieten van de famillie bijeenkomsten.

Mijn zusje was dus weer zwanger en hoewel ik blij was voor mijn zusje en zwager had ik er weel wat meer moeite mee dan de vorige keer (toen ik voor de HDC in het ziekenhuis lag en ik me er enorm op verheugde tante te worden).
Ik stond er wat verder af dit keer maar dat heeft deels ook te maken met mijn zwager en zusje.
Het leuke was dat ik er bij was toen de jongste geboren werd.
Ik ging met mijn moeder kleren halen voor de oudste. Die zouden we van het kdv halen en dan zou ze bij ons in het huisje komen logeren.
Toen ik uit de auto stapte hoorde ik een schreeuw en ik dacht zou dat mijn zusje zijn? Maar ik hoorde niks meer dus ik dacht , zeker verkeerd gehoord.
Toen we binnen stapte (mijn moeder heeft de sleutel) en we de deur achter ons dicht deden hoorde we baby gehuil. We waren helemaal verbaasd. Mijn moeder riep naar boven "wat is dat nou" en de kraamhulp kwam naar beneden rennen dat we even moesten wachtten.
Uiteindelijk hebben we eerst mijn nichtje opgehaald (we wisten toen nog niet of het een meisje of een jongen was) en zijn toen terug gekomen. Toen bleek dus dat de huiltjes die we hoorden de eerste waren die me nieuwe nichtje maakte en dat ze geboren is toen wij over de drempel stapte.

Famillie :lol:

De reden waarom ik in dit hoekje wilde gaan schrijven is meteen de reden waarom ik er weing ben de laatste tijd.

De afgelopen periode ben ik erg weinig op het forum geweest.
In plaats van dagelijks meerdere uren was ik hier af en toe aanwezig.
Geen tijd om me druk te maken over het ontstaan van dubbele topics. Geen tijd om te volgen hoe het met iedereen gaat.
Zelfs geen tijd om nieuwe zoekende Amazones welkom te heten en de weg te wijzen.

Waarom niet?

Mijn aandacht is elders nodig.
Thuis.

Ik heb al eerder geschreven dat het met kleintje goudblok op school niet goed ging.
We zijn hier al meer dan een jaar mee bezig hebben al van alles gedaan om te zorgen dat we de problemen konden oplossen.
We weten inmiddels wat die problemen veroorzaakt.
Dit was voor mij een hele ontdekking. Pas toen ik met mijn ouders ging praten over mijn zoon hoorde ik dingen over mezelf die ik niet wist.
Langzaam vielen er een aantal puzzelstukjes in elkaar.
Ik ben me gaan inlezen in dingen als ADHD, Asperger, Pdd-Nos en autisme om uiteindelijk in boeken over hoogbegaafdheid de antwoorden te vinden.

Mijn kleintje is slim. Behoorlijk slim zelfs. Zo slim dat hij er last van heeft.
Een luxe probleem? Nou niet bepaald.
Je kan er niet over praten met andere mensen omdat die het gevoel hebben dat je wilt opscheppen. Iedereen wil dat zijn kind slim is. Ja iedereen behalve ik.
Voor kinderen die qua intelligentie net zo ver af staan van het gemiddelde zijn er speciale scholen, is er begeleiding, rugzakjes en PGB's enz.
Vooral begrip ook. Bij kleintje op school zitten een aantal kinderen met (een vorm van) autisme. Die worden aan alle kanten opgevangen en begrepen. Mijn zoon moet zich maar aanpassen aan het gemiddelde.

Dat is ongeveer als dag in dag uit met de jostiband op stap zijn.
Dat zijn hartstikke leuke mensen maar na een maand wil je ook wel weer eens met iemand op jouw nivo praten, aangesproken worden op je eigen nivo.

Van kinderen die zwak begaafd zijn of kinderen die niet zo slim zijn wordt niet gevraagd dat ze zich maar blijven aanpassen.
Want dat is toch zielig als ze altijd maar op hun tenen moeten lopen en het niet redden.
Daar worden ze druk van, baldadig, vervelend , storend en vooral niet hunzelf.

En tja dat is nou precies wat er met mijn zoon gebeurd.
Hij is druk, baldadig, hangt de clown uit en wil vooral niets meer.

Op school doet hij de hele dag niets (hij heeft in de afgelopen 2 maanden precies 2 woorden geschreven in zijn taalwerkboek).
Het intresseert hem niet.;
Ik ben een stomme moeder omdat ik hem iedere dag naar school breng.
De mijnheer die op Harry Potter lijkt is ook stom omdat hij de leerplicht niet wil afschaffen.
Eigenlijk is alles stom.
[size=59](ondertussen leert hij wel (zijn juf zei hij leert als ademen), hij maakt zijn citotoetsen onveranderd uitstekend tot foutloos)[/size]

En daar heb ik dus mijn handen vol aan.
We rijden wekelijks van sensomotorische therapeut [size=75](omdat hij een klas heeft overgeslagen moet zijn motoriek extra gestimuleerd worden)[/size] naar orthopedagoge (die hem begeleid met zijn faalangst en perfectionisme) van yoga (voor de rust) naar speelgroep ( om peers te ontmoeten).
Afgewisseld met gesprekken op school, bij de ortho of met een psychologe.
En daarnaast hebben we nog de gewone zaken zoals zwemles (nu hij zijn C heeft gelukkig niet meer) spelen met en bij vriendjes en ook nog de huishatelijke activiteiten.

Er is voor een moeder niets zo uitputtend als een ongelukkig kind.
En dat is dus wat ik ben. Uitgeput.
Moe van het vechten voor mijn kind.
Moe van het gebrek aan begrip.
Moe van een kind dat dingen die hij 3 jaar geleden al kon nu niet meer lijkt te kunnen of weten
maar vooral moe van een kind dat zichzelf niet is.
En snel moe was ik al (of nog)

Ik weet niet of er mensen zijn die dit gelezen hebben en denken waar zeurt ze over. Juist makkelijk een kind dat snel leert. Bovendien is ze al weer 3 jaar verder.
Dat is precies de reden dat ik eerder niet geschreven heb.
Bang voor het onbegrip. Bang voor de ontkenning.

Maar ik heb het er nu maar opgegokt.
Ik ben dit weblog ooit begonnen om andere te helpen.
Om mensen op de hoogte te brengen.
Om andere herkenning te bieden.
Maar ook omdat ik dacht, als ik één iemand met mijn informatie kan berijken. Als er één iemand is die anders gaat denken door mijn weblog. Dan is dat er één meer dan als ik niet schrijf.
En natuurlijk ook om van me af te schrijven.

Om al die redenen schrijf ik nu ook.
Om uit te leggen dat een slim kind geen luxe probleem is.
Hoe lief hij ook is (het is mijn schat en kom niet aan mijn kind).
[size=75]Wel een heel duur probleem (wij krijgen niets vergoed) en een erg vermoeiend probleem.[/size]
Om jullie op de hoogte te brengen.
En natuurlijk om van me af te schrijven....

Mijn famillie... ze blijven me bezig houden.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]Ik wil steeds hier schrijven.
Maar het komt er maar niet van.

Maar even snel een heel korte update voor de mensen die denken dat Goudblok van de aardbodem verdwenen is ;-)

We hebben met alle problemen van vorig jaar besloten een school te zoeken voor kleintje en waar die stond te gaan wonen.
De dag voor de vakantie een school voor kleintje gevonden en hem ingeschreven.

Toen op vakantie en toen we terugkwamen was naast de oude school ook de nieuwe dicht.
Maar er lag wel een brief bij de post dat hij was toegelaten.

Dus op zoek naar een huis.
Dat hebben we gekocht inmiddels.

Omdat kleintje 1 september op zijn nieuwe school start zijn we nu heel druk met allerlei (ver)huiszaken.
Zodat we zo kort mogelijk heen en weer moeten rijden en zo snel mogelijk in ons nieuwe huis kunnen.

Vandaar geen tijd voor mooie updates over hoe het gaat en vlinders.
Die houden jullie tegoed.

Ik hoop snel te kunnen updaten maar duik nu de dozen weer in (eind deze week ons huis te koop zetten dus er moet gehuishaat en ingepakt worden) [burnout] [/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]Ik moet nog steeds mijn gedachten eens neertikken om in mijn weblog te plaatsen.
Maar wilde even een foto neerzetten van een kaartje dat ik vandaag kreeg:[/color]

[url=http://img37.imageshack.us/my.php?image=img3059w.jpg][img]http://img37.i...

[color=indigo]you2 kaatjuh[/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539
afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

[color=indigo]Ik zit aan de champagne [champie]

vandaag is mr. Goudblok ontslagen :-)

Is dat feest dan? Ja want het was in het ziekenhuis :-)

We hadden een klein beetje gehoopt dat hij ook echt "genezen" verklaard zou worden. Maar helaas zo ver gingen ze in het AVL niet.
Maar hij hoeft niet meer terug te komen.

Ontslagen, genezen, beter...
What's in de name. Hij is een tien jaars survivor en dat gaan we vieren :-)[/color]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Artikelen van goudblok

Weg
Tegen welke prijs?
Loslaten
tja
gevoelens...
Winterdip ?
Rare garnaal
"Gewoon" ziek
Nieuw weblog

Pagina's

Webloggers