Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 227

Foute boel....

zaterdag, 14 november 2009

En ja hoor, het kan weer eens niet goed gaan, ik lijk wel voor het ongeluk geboren...
Gisteren 13.30 uur zegt Juulman ik ga ff boodschappen doen, ik zeg laten we nog even kijken of er al een schoon gaas op het nog lekkende wondje moet (ik kan er zelf haast niet bij) het zag er ineens raar uit, ik temp. opnemen 38.2 niet goed dus even het AVL gebeld....Hoelang ik er over deed om te komen vroeg de arts, een dik half uur.
Om een lang verhaal kort te houden, ik moest met spoed geopereerd, de expander moest eruit...om 14.45 uur lag ik geheel overstuur al op de operatietafel :cry: :cry: :cry: het was alweer een paar jaar geleden dat ik ook zo kapot van verdriet was, oké nu minder erg maar er zat geen stop op zeg maar...ik ging met tranen op mijn gezicht onder narcose en kwam er ook weer mee "bij"
Natuurlijk was het prikken weer een drama en zat het infuus kiele, kiele aan de binnenkant van mijn pols
Na de operatie heeft de anesthesist nog een betere plek geprobeert maar dat mislukte)
Op de afdeling terug moest de tweede gift AB erdoor en ging dat ding toch steken mijn hele arm lag te vekrampen en te schudden ik heb het volgehouden tot de pomp die nodig was omdat het anders niet liep de AB erdoor gejast had, maar toen hield ik het echt niet meer uit en is het infuus voortijdig verwijderd (er moest nog twee maal AB door....bij het uithalen bleek het infuus zich er zelf al een eind uitgewerkt te hebben en was geknakt, de AB was onder mijn huid terecht gekomen en wordt dan wat langzamer opgenomen..
Gelukkig besloot de geraadpleegde plast. dat de laatste twee giftenAB oraal mochten.

Inmiddels ben ik weer thuis, er hangt een soort golfplaat drain uit de wond en deze moet met een catheter gespoeld worden 14 dagen lang..
Pas na 3 maanden wordt er dan weer een nieuwe expander geplaatst
de anderen gaan ze wel gewoon al vullen...

Heeft Nancy dit ook niet meegemaakt???

A.s donderdag moet ik de eerste keer vullen en daarna een INFUUS voor de APD, ik bibber al bij het vooruitzicht..

En ik had zo graag bij de uitvaart van Karin willen zijn, dus daar loop ik nu weer steeds om te janken...pfff....het is niks met mij vandaag, ik ben verdrietig, opstandig en boos!!!!

Offline
Berichten: 227

Gisteren voor controle naar het AVL geweest, de wond zag er goed uit, zelf vind ik dat de randjes wat rood zijn, maar dat is ws. irritatie. Maandag weer terug, dan mag de golfdrain eruit, ik moet dan nog wel blijven spoelen tot de wond dicht is...
Gisteren is de laatste "gewone" drain eruit gegaan, en de expander is gevuld,met 60 ml. Het was wel een dubbel gevoel één wel en één niet.....
over twee weken ga ik weer voor het vullen en twee weken daarna nog eens, gelukkig kan de expander lang blijven zitten zodat de "wissel"gelijktijdig kan!!Het is dan half december en zal ik weer op de wachtlijst gezet worden voor het terug plaatsen van de expander, dat zal ongeveer half februari zijn, er zijn dan drie maanden verstreken waarin het weefsel tot rust kan komen...
Ik voel me redelijk, kan wel goed voelen dat het twee operaties binnen een week waren! (bij het boodschappen doen knikkende knieën)

Offline
Berichten: 227

Ppppffffff.... en ja hoor, ik typ dit weer vanuit het AVL, gisteren opgenomen met verdenking op ontsteking, maar nu aan de andere kant...
Vandaag ben ik weer geopereerdze hebben de "holte" goed gespoeld en er een nieuwe expander in gezet, er werd wel het eerste begin van infectie gevonden maar gelukkig nog niet ernstig als ik morgen naar huis ga heb ik 8 x AB per infuus gehad (+ 3 x opnieuw een infuus).
Daarna krijg ik nog 5 dagen oraal AB en dan afwachten of het goed blijft gaan...Gelukkig hield ik op advies van Ron mezelf en mijn temp goed in de gaten, dus ik was er snel bij tooen ineens mijn temp steeg!!!

Offline
Berichten: 227

Vandaag om 12.00 uur was ik weer thuis, ik krijg nu 4 x daags 1000 mg AB gedurende 5 dagen....en dan hopen dat het goed gaat...
De wond aan de andere kant hoeft niet meer inwendig gespoeld te worden, alleen met de douche!! Dat scheeld weer, het is wel een erg grote wond..zal wel lang duren voordat het dicht is...

Ik wens jullie morgen veel plezier bij de film meeting, zakdoeken meenemen hè!!!
Ik vind het vreselijk jammer dat ik niet meekan en jullie dus niet zie!!! :cry: :cry: :cry:

Offline
Berichten: 227

Op het moment ben ik erg onzeker, afgelopen woensdag had ik de laatste AB, en nu wacht ik iedere dag af of het goed blijft gaan...
[b]Weet iemand na hoeveel tijd ongeveer het goed zal blijven gaan??? Zou ik zo graag weten....[/b]Verder gaat het wel redelijk, ik ben heel snel moe, maar dat zal wel door de narcoses komen....

Offline
Berichten: 227

Nou mensen helaas, ik ben weer terug bij af.....
Gisteren ochtend vond ik de borst wel heel erg rood zien en ben ik naar de poli gegaan om er naar te laten kijken...ontsteking dus.. :cry: :cry:
Ik ben toen weer met spoed geopereerd, 14.00 uur lag ik op de operatietafel.

Nu zijn dus allebij de expanders eruit en blijf ik met wederom een golfplaatdrain zitten, weer spoelen enz. bah.... het gat aan de andere kant is ook nog lang niet dicht....en de littekens...afschuwelijk!!!

Ik ga dit dus niet nog eens doen, ook al zeggen de artsen het is gewoon domme pech!
Ik laat als alles is genezen nog wel de littekens corrigeren...meer niet...jammer!!Ik ben verdrietig en boos!!!

Offline
Berichten: 227

Pppffff.... Ik heb me net afgemeld voor de Beats for Boobs, ik ben nog steeds zo verschrikkelijk moe na de 4 operaties in één maand, bovendien heb ik nog steeds een grote wond die ik onder de douche moet spoelen, de tweede wond was veel kleiner en is nu al bijna dicht.
Ik blijk ook behoorlijk bloedarmoede te hebben kreeg daar pillen voor die samen met de morfine die ik krijg enorme verstopping gaf, dus weer gestopt met die pillen, nu ga ik maar zo gezond mogelijk eten om dat bloed weer goed te krijgen, wel jammer dat ik haast geen trek heb, ik moet mezelf dwingen om ( genoeg) te eten....met moeite eet ik kleine beetjes.
Mijn oedeem arm speelt ook op en de zenuwpijn is niet mis..
Nu genoeg geklaagt sorry, het lucht wel op het op te schrijven....

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Una grande invenzione Replica orologi per quali Patek Philippe ha ricevuto due brevetti nel 1949 e il 1951, e che Repliche Rolex rimane ancora all'avanguardia. Combinato con la spirale che spiromax Patek Philippe brevettato, fabbricati in Silinvar, materiale non magnetico brevettato, questo equilibrio aiuta anche a incrementare ulteriormente la precisione del movimento e la sua affidabilità a lungo termine. 

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers