Lid geworden op: 08/05/2005 - 13:45
Offline
Berichten: 60

jarig

dinsdag, 12 oktober 2010

De tijd gaat zo snel, het is alweer 7 maanden geleden...
Ik ben vandaag jarig, 41 en ik denk steeds maar weer terug aan vorig jaar. Die enorme bos bloemen die je voor me meenam, het ontbijt op bed vergezeld van een luid 'lang zal ze leven', gezellig met zn drietjes op bed kadootjes uitpakken.
Met onze zoon gaat het wel goed, hij is gewend aan zijn nieuwe huis en omgeving en op school gaat het ook goed. Hij wil niet zo vaak over je praten want daar wordt hij verdrietig van zegt-ie. Hij haalt wel regelmatig leuke anekdotes op en kan daar dan smakelijk om lachen. Als hij naar bed gaat en we 'lepeltje-lepeltje' liggen zegt hij dat we het wel redden met zn tweetjes, tis een bikkel!
Maar ik mis je zo vandaag, mijn eerste verjaardag in 19 jaar zonder jou...
Ik hoop dat je rust hebt gevonden, weet dat er geen dag voorbij gaat dat ik niet aan je denk.

tonyjheeta1
afbeelding van tonyjheeta1

Este reloj, limitada Replicas Relojes a 30 copias, cumple con los requisitos de la Poinçon de Genève. En el corazón de su Relojes Imitacion caso es mejor que la ultra delgada cuerdo 1120. Desarrollado y fabricado por Vacheron Constantin, se gana en una frecuencia de 2,75 Hz Imitaciones de relojes (19'800 vibraciones por hora) y tiene una reserva de marcha de 40 horas. Los principales planos de movimiento tienen una cuidada decoración en "Côtes de Genève".  

Artikelen van marga

jarig
Alleen...
Midlife?
nieuwe start
nieuws
¨verder
APK-bibbers
en verder...
....logie!

Pagina's

Webloggers