Lid geworden op: 30/10/2004 - 16:23
Offline
Berichten: 144

Midi wordt Maxi

dinsdag, 30 januari 2007

Waar is de tijd gebleven? Mijn kindje wordt 18 jaar :shock:

De laatste 2,5 jaar zijn voorbij gevlogen. Toen ik ziek werd was Midi 15 jaar. Een rotleeftijd, midden in de puberteit en dan een zieke moeder. Toch heeft hij het wonderwel gedaan (vind ik zelf, maar ik ben bevooroordeeld natuurlijk) Hij is 1 jaar blijven zitten, maar dat is gezien de omstandigheden niet zo vreemd, en hij heeft geexperimenteerd met softdrugs. Dit avontuur was echter zo afgelopen want als ik ergens een hekel aan heb is het wel daaraan. Dus daar heb ik meteen korte metten mee gemaakt. Ik zal jullie de details besparen maar dat waren een aantal pittige gesprekken tussen Midi (en zijn maatjes!) en mij. [-X

Verder is hij aan een MBO opleiding begonnen en ook dat gaat goed.
In december heeft hij een proeve van bekwaamheid (hoe verzinnen ze het he?) afgelegd. Zeg maar een soort "tussen examen" en daar had hij een 7,3 voor :roll: Hij heeft ook nog steeds verkering met Midi-meisje alhoewel hij daar wel de laatste tijd zijn twijfels bij heeft.

Maar op 25 april wordt hij dus 18 jaar. En omdat zijn verjaardag er 2x bij in geschoten is heb ik besloten dit groots aan te pakken. Ik geef dus een surprise party voor hem. Ik heb een zaaltje gehuurd en een dj. Ik ben druk doende om achter alle adressen van zijn vrienden te komen. Een aantal woont hier op het dorp, maar ja, ken je dat dat je wel weet wie ze zijn en waar ze ongeveer wonen maar het juiste adres niet weet. Of de achternaam niet. En er zijn een aantal vrienden van de nieuwe opleiding die ik helemaal niet persoonlijk ken, alleen maar van zijn verhalen. Maar dat komt wel goed, ik ben net Sherlock Holmes. Ik heb een vriend van hem benaderd om me te helpen. Ik hoop alleen wel dat iedereen zijn mond houdt want anders is het geen surprise meer.

Ik ben toch zo benieuwd naar zijn reactie. Hij heeft een hekel om in de belangstelling te staan dus in eerste instantie zal hij niet blij met me zijn maar als hij van de schrik bekomen is denk ik dat hij het wel leuk vind.
Ik vind het in ieder geval wel leuk en het is toch ook een beetje mijn feestje.. :wink:

Offline
Berichten: 144

Het feest was een groot succes. Zo leuk, iedereen had echt zijn mond gehouden dus toen Maxi binnen kwam viel zijn mond echt letterlijk open van verbazing. Ik had er natuurlijk weer moeite mee, stond een beetje te snotteren en zo... :(

Maar iedereen was er, zijn vrienden, zijn familie, kennissen, Maxi-meisje.
Er stonden tafelvlaggetjes met een baby foto en tafelvlaggetjes met een foto van nu. De dj was grandioos, ik had hulp achter de bar. Het was bere gezellig en hij heeft me wel 30 keer bedankt. "Zo tof, moeders". "En ik wist helemaal van niks, ik had dit niet verwacht". "Wisten die en die het ook?" Ja schat, iedereen die hier is wist ervan en niemand heeft iets gezegd. 8)

Op zijn verjaardag zelf had ik nog 1 verrassing. Zijn eerste rijles!
Ook niets van gezegd natuurlijk, gewoon de rijschool voor laten rijden om 19.30 uur. Hij vond het geweldig! Hij had nog wel een uur willen rijden. Zo leuk, ik mocht al dit en dat...... :lol:

Midi is nu officieel Maxi. Een nieuwe fase is ingegaan. Mijn kleine jongen is niet klein meer. (maar voor mij stiekum toch nog wel :wink: )

Artikelen van Lucky1963

5 jear survivor!
4 Year survivor
Weblog
3 year survivor
Midi wordt Maxi
Stoere man
Ditjes en datjes
two year survivor

Pagina's

Webloggers